Οι γόμες για το Ουγγρικό Grand Prix

Με την προθεσμία των 8 εβδομάδων πριν από κάθε ευρωπαϊκό Grand Prix να φτάνει στο τέλος της, η Pirelli ανακοίνωσε σήμερα τις διαθέσιμε γόμες για το Grand Prix της Ουγγαρίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22-24 Ιουλίου και θα είναι ο 11ος αγώνας της φετινής σεζόν.

Η ιταλική εταιρεία προέβη σε φυσιολογικές επιλογές, έτσι οι οδηγοί θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα

στην πολύ μαλακή, τη μαλακή και τη μέση γόμα, όπως έχει συμβεί στους περισσότερους αγώνες φέτος.

Σύμφωνα με τους φετινούς κανονισμούς, οι ομάδες θα διαλέξουν για τον κάθε οδηγό τους τα 10 από τα 13 σετ. Τα υπόλοιπα τρία σετ -ένα από κάθε γόμα- ορίζονται από την Pirelli. Τα σετ αυτά για τον αγώνα είναι, λοιπόν, η μαλακή και η μέση γόμα, κι ένα από αυτά θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί υποχρεωτικά την Κυριακή. Το σετ της πολύ μαλακής γόμας ορίζεται για το Q3, με τους οδηγούς που αποκλείστηκαν από το τελευταίο μέρος των κατατακτήριων να έχουν το δικαίωμα χρήσης στον αγώνα.

ΜοβΚόκκινοΚίτρινοΛευκόΠορτοκαλίΑυστραλίαΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΜπαχρέινΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΚίναΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΡωσίαΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΙσπανίαΜαλακάΜεσαίαΣκληράΜονακόΥπέρ-μαλακάΠολύ μαλακάΜαλακάΚαναδάςΥπέρ-μαλακάΠολύ μαλακάΜαλακάΑζερμπαϊτζάνΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΑυστρίαΥπέρ-μαλακάΠολύ μαλακάΜαλακάΒρετανίαΜαλακάΜεσαίαΣκληράΟυγγαρία
Πολύ μαλακάΜαλακάΜεσαία
Keywords
Τυχαία Θέματα