Οι εκπαιδευόμενοι της Skoda παρουσίασαν το Fabia Funstar concept για το φετινό Wörthersee

Η Volkswagen θα πάει στο φετινό Wörthersee το GTI Supersport Vision Gran Turismo, καθώς και ένα ακόμη Golf GTI, το οποίο είναι αποτέλεσμα από εκπαιδευόμενους υπαλλήλους της εταιρίας. Μια ανάλογη ομάδα, της Skoda

αυτή τη φορά, αποτελούμενη από 23 άτομα ηλικίας 17 και 18 χρονών, παρουσίασε σήμερα το Fabia pickup concept το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο στο ίδιο meeting κατόχων αυτοκινήτων του VW Group.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο Skoda Academy στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Mlada Boleslav της Τσεχίας, με το πρωτότυπο να έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με το Skoda Citijet, που είχε παρουσιαστεί πέρσι στο ίδιο event από ανάλογη ομάδα.

Το project ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014, όπου αρχικά υπήρχαν 84 προτάσεις, με το pickup να είναι βαμμένο στα επίσημα χρώματα της εταιρίας, ενώ στα φωτιστικά σώματα υπάρχουν πράσινα LED φώτα ημέρας. Τα πάντα μέχρι την μπροστά κολόνα είναι ίδια, αλλά έχει ενισχυμένα πλευρά, ενώ η μεσαία κολόνα έχει φαρδύνει, έτσι ώστε να μετατραπεί από hatchback σε pickup. Το πάτωμα της καρότσας είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, με το αυτοκίνητο να πατά στις 18άρες ζάντες της Octavia RS.

Μηχανικά φοράει τον 1.2 TSI με 122 άλογα, που συνδυάζεται με το 7-τάχυτο DSG, με τους φοιτητές αρχικά να ήθελαν να τοποθετήσουν στο αυτοκίνητο τον 1.8-λίτρων TSI, αλλά ήταν πολύ μεγάλος για να χωρέσει στο χώρο του κινητήρα. Τέλος, στο εσωτερικό υπάρχει νέο σπορ τιμόνι και καθίσματα, καθώς και ενισχυμένο ηχοσύστημα με συνολική απόδοση 1.400 watt, με 200 watt subwoofer.

Keywords
Τυχαία Θέματα