Οι Richard Hammond και James May θα παραιτηθούν από το Top Gear, ο Clarkson λέει πως ο Tymon δεν φταίει πουθενά [w/video]

Κάτι που είναι άκρως αναμενόμενο να γίνει φαίνεται ότι είναι μόνο μια ανακοίνωση μακριά. Όπως είχαν δηλώσει εξ αρχής, οι James May και Richard Hammond αρνούνταν να γράψουν επεισόδιο του Top Gear χωρίς τον Jeremy Clarkson, αλλά μετά την επίσημη αποχώρηση του Jeremy Clarkson από το BBC, φαίνεται ότι σειρά θα πάρουν και οι προαναφερθέντες συμπαρουσιαστές.

Ο May εξάλλου το είχε δηλώσει ότι

οι τρεις τους όσο και να “βρίζονται” μεταξύ τους, ενεργούν “σαν πακέτο”, με τον Hammond με τη σειρά του να περιγράφει τη κατάσταση ως “το τέλος μιας εποχής”. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι δύο τους θα αρνηθούν την ανανέωση του συμβολαίου τους με το βρετανικό κρατικό κανάλι, που λήγει τον επόμενο μήνα. Μαζί τους φαίνεται να ακολουθήσει και ο παραγωγός Andy Wilman, καθώς φέρεται να είπε ότι δεν είναι είναι πρόθυμος να μείνει στο show χωρίς τον Jeremy Clarkson, ενώ από την άλλη, ο δημιουργικός παραγωγός (creative director) του BBC, Alan Yentob, εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει το Top Gear με τους James May και Richard Hammond.

Παραμένει ακόμα άγνωστο τι θα γίνει με τα 3 εναπομείναντα επεισόδια, καθώς αυτά έχουν γυριστεί εκτός από το κομμάτι του studio, με το BBC να έχει δηλώσει τη προηγούμενη εβδομάδα ότι θα προβάλλει τα τελευταία τρία επεισόδια, συν αυτό με την κόντρα των P1, 918 Spyder και LaFerrari.

Ο Jeremy Clarkson με σημερινές του δηλώσεις είπε πως ο κόσμος πρέπει να αφήσει ήσυχο τον Tymon, τον άνθρωπο που έφαγε την μπουνιά, και να σταματήσει να τον κατηγορεί, γιατί ότι έχει συμβεί, δεν είναι δικό του σφάλμα. Σε ότι αφορά το μέλλον του Clarkson και της παρέας του, πολλά ακούγονται, πολλά περισσότερα γράφονται, με τους περισσότερους να αναφέρουν πως η τριάδα ίσως πάει στο Netflix ή στο ITV για να δημιουργήσουν μια νέα εκπομπή σαν το Top Gear.

Bonus! Δες και ένα μονταρισμένο video που ετοίμασε κάποιος, που σχολιάζει τη περίπτωση του Jezza, μέσα από τα λόγια του ίδιου του Clarkson. Φυσικά και πρόκειται για μονταρισμένο αποτέλεσμα, αλλά έχει τη πλάκα του. Επιπλέον, ρίξε μια ματιά και στο video που ετοίμασε η Toyota Αγγλίας για να πει αντίο στον Clarkson.

The Last Ever Top Gear00:53 Jeremy's best bits...01:17
Keywords
Τυχαία Θέματα