Ο οδηγός μιας Ferrari 458 Italia πυροβολήθηκε στα γεννητικά όργανα, πήγε με την 458 μέσα στα έκτακτα περιστατικά

Φαντάσου την έκπληξη των γιατρών όταν είδαν να μπαίνει στα επείγοντα αυτή η κίτρινη Ferrari 458 Italia και από μέσα της να βγαίνει ένας αιμόφυρτος άνδρας, ο οποίος είχε πυροβοληθεί στα γεννητικά όργανα. Το περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Cardarelli στη Νάπολη της Ιταλίας, με το θύμα να είναι ο 31-χρονος Antonio Sarno, ο οποίος εκτός από τα γεννητικά όργανα πυροβολήθηκε και στο πόδι, ενώ η φίλη του η οποία βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, πυροβολήθηκε και αυτή στο πόδι.

Οι δύο τους δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι υπεύθυνος για τον πυροβολισμό ήταν ένας ληστής

ο οποίος προσπάθησε να κλέψει την Ferrari. Το συμβάν συνέβη στις 2 το πρωί σε ένα φανάρι της Ιταλικής πόλης, όταν αρκετές μηχανές σταμάτησαν δίπλα από την 458 Italia του Sarno. Οι μοτοσυκλετιστές ήταν οπλισμένοι με όπλα και πυροβόλα και απαίτησαν από τον Sarno να τους δώσει τα κλειδιά της Ferrari, αλλά αυτός αρνήθηκε και προσπάθησε να τους αποφύγει, αλλά η υπόθεση πήρε άγρια πλοκή με τον Sarno και τη φίλη του να πυροβολούνται.

Η γυναίκα θα βγει από νοσοκομείο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ ο Sarno ακόμη είναι άγνωστο το πότε θα γυρίσει σπίτι του. Το παράξενο της υπόθεσης είναι ο Sarno και η γυναίκα δεν θυμούνται ακριβώς σε ποιον δρόμο συνέβη το περιστατικό και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που πιστεύω ότι πρόκειται για δουλειά της Ιταλικής μαφίας. Το ίδιο πιστεύει και η Ιταλική αστυνομία η οποία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα