Ο κόμπος έχει φτάσει στον χτένι για τον Hamilton

Ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της καριέρα του βιώνει φέτος ο Lewis Hamilton. Ο Πρωταθλητής έχει συγκεντρώσει 39 βαθμούς στους τρεις πρώτους αγώνες, όταν ο Nico Rosberg βρίσκεται στην πρωτοπορία με 75. Η μεταξύ τους διαφορά των 36 βαθμών είναι η μεγαλύτερη που υπήρξε ποτέ υπέρ του Γερμανού, ο οποίος δείχνει να έχει τη δυναμική και φυσικά την τύχη με το μέρος του στη φάση αυτή.

Μένουν, όμως, 18 αγώνες και μια τέτοια διαφορά μόνο μεγάλη δε θεωρείται όταν υπάρχει τόσος δρόμος. Βέβαια,

ο Hamilton παραδέχεται πως η κατάσταση πρέπει να αντιστραφεί άμεσα, με την ψυχολογία του να μην είναι στα καλύτερά της μετά από ένα κακό ξεκίνημα, παρόλο που ξέρει ότι αυτά είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι.

Υπάρχει ακόμα δρόμος μπροστά μας. Πολλά μπορούν να συμβούν. Απλώς δεν έχω άλλους διαθέσιμους jokers. Ήταν ένας τρομακτικός αγώνας, αλλά υπήρξαν κάποιες καλές εμπειρίες και κάποια καλά προσπεράσματα. Δεν αισθάνομαι πιο καλά απ’ ό,τι τότε (σ.σ. όταν κάλυψε διαφορά 29 βαθμών το 2014). Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό να νιώθω χειρότερα, γιατί το ένα αρνητικό διαδέχεται το άλλο.

Σίγουρα, δε νιώθω το σκοτεινό σύννεφο που είχα πάνω μου στο παρελθόν. Φυσικά και προσπαθώ. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά συναισθήματα και σκέψεις που περνάν από το μυαλό μου όταν η σεζόν ξεκινά τόσο άσχημα. Αλλά, αυτό είναι κομμάτι των αγώνων. Είναι κομμάτι του ταξιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα