Ο επί κεφαλής της Honda θα παραβρεθεί στο GP Αυστρίας

23:21 9/6/2015 - Πηγή: AutoBlog

Στην Αυστρία σκοπεύει να φέρει η McLaren τις πρώτες μεγάλες αναβαθμίσεις της, οι οποίες σε συνδυασμό με τον ήδη ανανεωμένο σε αξιοπιστία κινητήρα της Honda, θα δώσουν στη Βρετανική ομάδα μια σημαντική ώθηση για τους φετινούς της στόχους. Φυσικά, ο νέος αξιόπιστος, Ιαπωνικός κινητήρας αποδείχτηκε λίγος στον Καναδά και η απογοήτευση έχει αρχίσει να φαίνεται ήδη στην ομάδα, αλλά είναι δύσκολο να μην πάνε καλύτερα τα πράγματα, από δω και πέρα, για τους Βρετανούς.

Όχι

για τα πάντα –ίσως- αφού για μία ακόμη φορά η McLaren απέτυχε στο τεστ της FIA για το νέο της, κοντύτερο ρύγχος. Αυτό σημαίνει πως στο Red Bull Ring οι Fernando Alonso και Jenson Button θα πρέπει να αρκεστούν στις υπόλοιπες αναβαθμίσεις του μονοθεσίου, ενώ ο νέος CEO της Honda, Takahiro Hachigo, ο οποίος θα παραβρεθεί στο Αυστριακό GP, θα πρέπει να κρατάει μικρό καλάθι.

Ο Ιάπωνας θα δει από πρώτο χέρι και θα εκτιμήσει αν έχουν χρησιμοποιηθεί καλά τα 140 εκατομ. ευρώ περίπου που έχουν ξοδευτεί για να ξαναγίνει γνωστό το όνομα της Honda στον κόσμο της Formula 1. Μέχρι στιγμής, πάντως, οι Mariano και Kyle, όπως ονομάζονται οι κινητήρες των Alonso και Button αντίστοιχα, έχουν -δυστυχώς- αποδειχτεί πιο αναξιόπιστοι και από τα περσινά, πρώτα power unit της Renault.

Οι κινητήρες της Honda μπορεί να υπολείπονται σε δύναμη και αξιοπιστία, αλλά τουλάχιστον διαθέτουν λογαριασμό στο Twitter!!! (Mariano – Kyle)

Keywords
Τυχαία Θέματα