Ο Walter Röhrl θα τρέξει στο φετινό Pikes Peak

O ζωντανός θρύλος των rally, Walter Röhrl, θα τρέξει ξανά στο Pikes Peak, 25 χρόνια μετά, από τότε που είχε οδηγήσει ένα Audi Sport quattro S1 600 ίππων στην θρυλική ανάβαση του Κολοράντο κάνοντας χρόνο 10 λεπτών και 48 δευτ, κάνοντας ρεκόρ στην χωμάτινη διαδρομή του Pikes Peak. Αργότερα ο χρόνος κατέβηκε από το

10:48 -πέρυσι ο Monster Tajima έκανε χρόνο 9:51.58- αλλά η διαδρομή πλέον έχει αρκετά ασφαλτοστρωμένα κομμάτια, αφήνοντας το ρεκόρ του Röhrl ανέπαφο από τις 11 Ιουλίου του 1987.

Στις 8 Ιουλίου, ο Röhrl θα καθίσει για δεύτερη φορά πίσω από το τιμόνι ενός Audi Sport quattro S1, όχι για να συναγωνιστεί για τον ταχύτερο γύρο αλλά περισσότερο για διασκέδαση. Θα οδηγήσει 20 χλμ, θα πάρει 150 στροφές μέχρι να φτάσει στον τερματισμό που βρίσκεται σε υψόμετρο 4.301 μέτρων.

Για εσένα που η Αμερική πέφτει λίγο μακριά, ο Röhrl αλλά και το Audi Sport quattro S1 “Pikes Peak.” βρίσκεται στο περίπτερο της Audi στην έκθεση Techno Classica στο Έσεν της Γερμανίας, η οποία άνοιξε σήμερα τις πύλες της για το κοινό.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα