Ο Paul Walker σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα [w/video]

Είμαι στη πολύ δυσάρεστη θέση να αναφέρω ότι ο γνωστός σε όλους μας ηθοποιός Paul Walker, πρωταγωνιστής στις ταινίες Fast and Furious, είναι νεκρός έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε στη Valencia της Βόρειας Καλιφόρνια χθες Σάββατο απόγευμα.

Ο 40χρονος ηθοποιός ήταν συνοδηγός μιας κόκκινης Porsche

GT, και καθώς γυρνούσαν από την φιλανθρωπική εκδήλωση “Winter Drive”, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια κολόνα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει φωτιά και οι δύο επιβαίνοντας να χάσουν τη ζωή τους στο τόπο του δυστυχήματος.

Την είδηση επιβεβαίωσε η ομάδα management του Walker γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook:

Με πραγματικάβαριά καρδιά και μεγάλη λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο Paul Walker έχασε τη ζωή του σήμερα σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα ενώ επέστρεφε από φιλανθρωπική εκδήλωση της οργάνωση Reach Out Worldwide, την οποία είχε ιδρύσει ο ίδιος. Ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο ενός φίλους του, ενώ και οι δύο έχασαν τη ζωή τους. Εκτιμούμε πολύ την υπομονή σας τώρα που είμαστε τόσο σαστισμένοι και λυπημένοι γι’ αυτή την απώλεια. Και ευχαριστούμε που προσεύχεστε για την οικογένεια και τους φίλους του, αυτές τις δύσκολες ώρες. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για το πού μπορείτε να στέλνετε τα συλλυπητήρια σας

Ο Αμερικάνος ηθοποιός γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1973 στην Καλιφόρνια, και έγινε γνωστός μέσα από την ταινία Varsity Blues, ωστόσο, η καριέρα του απογειώθηκε όταν δέχτηκε το ρόλο του αστυνομικού Brian O’Conner στη σειρά ταινιών Fast and Furious. Ο ηθοποιός αφήνει πίσω του μια κόρη 15 χρονών, τη Meadow, την οποία σε παλιότερη συνέντευξη του είχε χαρακτηρίσει “μισή Ελληνίδα”, καθώς η μητέρα της λέγεται Σωτηροπούλου.

[Πηγή: The Hollywood Reporter]

Keywords
Τυχαία Θέματα