Ο Mattiacci κάνει καλά τη δουλειά του, σύμφωνα με τον Raikkonen

Ο Marco Mattiacci συνεχίζει να “απολαμβάνει” περίοδο χάριτος στην προεδρεία τής Scuderia, καθώς οι 2.5 μήνες που έχουν περάσει από τότε που αντικατέστησε τον Stefano Domenicali δεν αποτελούν μεγάλο χρονικό διάστημα για να εξαπολύσει κάποιος κρητική, ειδικά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ferrari, που έχει να πανηγυρίσει τίτλο από το 2008.

Ο 43χρονος προσπαθεί να βγάλει από την ιταλική ομάδα όλη της τη δυναμική, αλλά αυτό είναι κάτι που χρειάζεται πολύ χρόνο και μεγάλη προσπάθεια, και φυσικά είναι

πολύ νωρίς για να φανεί το αποτέλεσμα της δουλειά του στην πίστα, κάτι που είναι δηλαδή και το ζητούμενο.

Ο Kimi Raikkonen, όμως, υποστηρίζει ότι ο Ιταλός κάνει καλά αυτό που πρέπει, παρόλο που αυτό δεν είναι ορατό σ’ εμάς, ενώ ο Φινλανδός δεν αποφεύγει ν’ αναφερθεί λίγο και στον Domenicali, με τον οποίο οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές.

Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο και είναι πολύ νωρίς για τον Marco. Όταν ξεκίνησε δεν είχε τόσες γνώσεις για τη Formula 1 όσες ο Stefano, αλλά είναι πολύ καλός άνθρωπος και θέλει πραγματικά να κάνει τη διαφορά. Έχει δείξει καλά σημάδια. Έχει κάνει πολλή δουλειά που ο κόσμος δε βλέπει και νομίζω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά.

Είναι ένας καλός άνθρωπος για να συνεργαστείς και απλά είναι διαφορετικός από τον Stefano. Είχα μια πολύ στενή σχέση με τον Stefano, αλλά είναι μια αλλαγή για όλους μας, και νομίζω ότι μερικές φορές αυτό είναι καλό. Οι άνθρωποι που είναι εκτός κι έρχονται στη Formula 1 μπορεί να βοηθήσουν. Μέχρι στιγμής είναι καλό και περιμένω να κάνει πολύ καλή δουλειά.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

Keywords
Τυχαία Θέματα