Ο Kubica θα συμμετάσχει ξανά σε δύο αγώνες, μ’ ένα Citroen C4

Η επιστροφή του Robert Kubica στη Formula 1 δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αλλά ο Πολωνός παίρνει από τώρα μέρος σε αγώνες rally. Μετά από τη νικηφόρα συμμετοχή του στο Ronde Gomitolo di Lana, πριν από περίπου δύο μήνες, ο άτυχος 28χρονος θα καθίσει ξανά μέσα σ’ ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, προκειμένου να

πάρει μέρος σε δύο αγώνες rally μέσα στον Νοέμβριο: στο Rally di Como της Ιταλίας, στις 15-17 Νοεμβρίου, αλλά και στο Rallye du Var της Γαλλίας, μία εβδομάδα αργότερα.

Ο Kubica θα οδηγήσει ένα Citroen C4, ενώ δηλώνει ενθουσιασμένος για το γεγονός, παραδεχόμενος ότι τα rally είναι μία από τις αδυναμίες του, παρόλο που παραλίγο να τον σκοτώσουν.

Δεν μπορώ να περιμένω να οδηγήσω ένα αυτοκίνητο που είναι τόσο γρήγορο όσο το επιτυχημένο C4 WRC. Τα rally είναι μία από τις αγαπημένες μου μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μετά από την ολοκλήρωση των δοκιμών, για να μπορέσω να συνηθίσω το αυτοκίνητο, η συμμετοχή στο Rally di Como θα είναι κυρίως μια ευκαιρία να πάρω την αίσθηση του αυτοκινήτου και μάθω να το οδηγώ σε αγωνιστικές συνθήκες.

Ο στόχος θα είναι διαφορετικός για το Rallye du Var. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα πάρω μέρος, επομένως θα είναι ένα rally που θα είμαι ήδη εξοικειωμένος και θα νιώθω πιο άνετα.

Φυσικά, τα rally είναι μια τελείως διαφορετική μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού σε σχέση με τη Formula 1. Οι απαιτήσεις και ο ανταγωνισμός που υπάρχουν στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα είναι πολύ περισσότερες, ωστόσο ελπίζουμε να δούμε ξανά τον Πολωνό μέσα σ’ ένα μονοθέσιο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα