Ο Justin Bieber χτύπησε και τραυμάτισε έναν δημοσιογράφο με την Ferrari 458 Italia του [w/videos]

Δεν μπορώ να γνωρίζω την άποψη των μικρών κοριτσιών που λιώνουν όταν ακούν ένα τραγούδι του Justin Bieber, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Η μουσική βιομηχανία έχει κάνει καλά τη δουλειά της, και έχει κάνει superstar τον 19-χρονο -ατάλαντο για εμένα- Καναδό, προσφέροντας του τα χρήματα ώστε να αγοράζει διάφορα supercars. Ο Bieber έχει επιλέξει μια λευκή Ferrari 458

Italia και για κακή του τύχη πάτησε το πόδι ενός παπαράτσι με τη Ferrari του καθώς έφευγε από το Sunset Boulevard κλαμπ του Λος Άντζελες το βράδυ της Δευτέρας, μαζί με τον φίλο του Lil Twist.

Ο παπαράτσι πλησίασε πολύ το αυτοκίνητο του τραγουδιστή και με αποτέλεσμα να συμβεί το “μοιραίο”. Βούτυρο στο ψωμί για τα αμερικάνικα “κίτρινα” μέσα με τους αυτόπτες μάρτυρες να καλούν αμέσως ασθενοφόρο προκειμένου να παρασχεθούν στον παπαράτσι οι πρώτες βοήθειες. Ο παπαράτσι σαφώς και υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα, αλλά η αρνητική δημοσιότητα για τον Bieber ήταν ήδη γεγονός. Η αστυνομία του Λος Άντζελες διεξήγαγε αργότερα μια γρήγορη έρευνα και φυσικά άφησε ελεύθερο τον Bieber.

Ο Bieber έχει βρεθεί πολλές φορές τον τελευταίο καιρό στη δίνη επικριτικών σχολίων με τη συμπεριφορά του και ειδικά με την οδήγηση του αφού αρκετοί από τους γείτονες του έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη προκειμένου να συμμορφωθεί ο νεαρός τραγουδιστής.

[Πηγή: CNN, TMZ]

Keywords
Αναζητήσεις
κολος κοριτσιων
Τυχαία Θέματα