Ο Italdesign Giugiaro δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να οδηγήσει το GEA Concept

17:42 8/5/2015 - Πηγή: AutoBlog

Στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο, η Italdesign Giugiaro παρουσίασε το GEA Concept, το οποίο ο σχεδιαστικός οίκος δεν το έχει κλείσει σε μια αποθήκη στις εγκαταστάσεις του, αλλά το έχει βγάλει στους δρόμους του Μιλάνο για τις ανάγκες μιας διαφημιστικής του καμπάνιας.

Ο οίκος ζητά από τους περαστικούς να βγουν μια φωτογραφία με το πρωτότυπο και στη συνέχεια να την μοιραστούν στα προσωπικά τους προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #GEAtaggati. O Italdesign θα διοργανώσει αντίστοιχα event σε Τορίνο και Βερολίνο με έναν νικητή, μετά

από κλήρωση, να κερδίζει μια επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία του Italdesign Giugiaro, καθώς και ένα test drive με το πρωτότυπο GEA των 775 ίππων.

Bonus! Δες και ένα 16-λεπτο αφιέρωμα στον Giorgetto Giugiaro, ο οποίος μιλά για την παιδική του ηλικία, τα πρώτα βήματα του ως σχεδιαστής στη Fiat δίπλα στον Dante Giacosa, τον πατέρα του 500, την εμπειρία του με τον Nuccio Bertone, αλλά και το πως δημιούργησε την Italdesign, η οποία από το 2010 και μετά, ανήκει στο VW Group.

Keywords
Τυχαία Θέματα