Ο Henrik Fisker θα παρουσιάσει ένα supercar στο Detroit

Όταν ο άνθρωπος που σχεδίασε τις Aston Martin DB9 και V8 Vantage, το Fisker Karma και την BMW Z8 ανακοινώνει ότι στην έκθεση του Detroit θα παρουσιάσει ένα νέο supercar, καλά θα κάνεις να προσέχεις. Όταν μάλιστα αναφέρει ότι το μοντέλο εξελίχθηκε σε συνεργασία με έναν “φημισμένο Αμερικάνο οδηγό αγώνων” και θα παραχθεί σε 50 κομμάτια με την παραγωγή να ξεκινά τον Απρίλιο του 2016, απλά δεν έχεις δικαιολογία!

Το

μοντέλο ονομάζεται Force 1 και όπως βλέπεις και στο σκίτσο που συνοδεύει την ανακοίνωση, είναι ένα διθέσιο coupe με τεράστιους αεραγωγούς στο καπό και πολύ φαρδιά φτερά. Ο Fisker δήλωσε ότι το Force 1 θα έχει “laser blade” πίσω φωτιστικά σώματα, ζάντες ελαφρού κράματος 21 ιντσών, ενεργή ανάρτηση και ανθρακονημάτινο αμάξωμα. Δεν ξέρουμε ποιος κινητήρας βρίσκεται κάτω από το καπό του Force 1 αλλά ο δημιουργός του λέει ότι θα είναι ένας από τους ισχυρότερους ατμοσφαιρικούς κινητήρες στον κόσμο! Θα συνδυάζεται δε είτε με ένα 6-τάχυτο, χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με κάποιο αυτόματο ενώ η ισχύς θα περνά στον δρόμο από τους πίσω τροχούς – φυσικά!

Υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο λοιπόν, όταν η Henrik Fisker Design θα αποκαλύψει το Force 1. Όσο για την τιμή του; Λίγο κάτω από τα $300.000 σύμφωνα με την εταιρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα