Ο Hamilton αρνήθηκε να παρευρεθεί σε συνάντηση της FIA

Μπορεί ο Lewis Hamilton να ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, σημειώνοντας το ταχύτερο πέρασμα στο FP1 και το FP2, ωστόσο ο Πρωταθλητής συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις. Αρχικά, ήταν το καζίνο Sky City και η δυσάρεστη εμπειρία που είχε εκεί, προτού έρθει η γκάφα του πάνω στη μοτοσικλέτα, καθώς έβγαζε video την ώρα που

οδηγούσε.

Η συμπεριφορά του Βρετανού δεν ήταν για μία ακόμα φορά η ενδεδειγμένη, αν λάβουμε υπόψη μας τα λόγια του Charlie Whting της FIA, ο οποίος ισχυρίζεται πως ο 31χρονος δεν παρευρέθηκε στη συνάντηση που έγινε στη Βαρκελώνη, με το βασικό θέμα να είναι η ασφάλεια.

Δεν μπορώ να δω πώς θα μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερο λόγο στους οδηγούς. Έχουμε συναντήσεις για αγωνιστικά και τεχνικά ζητήματα, στις οποίες ο οδηγός είναι πάντα προσκεκλημένος. Είχαμε συνάντηση στη Βαρκελώνη. Ο Lewis ήταν προσκεκλημένος και δεν ήρθε. Απλώς λέω πόσες ευκαιρίες υπάρχουν. Μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Ο «Billion Dollar Man» έχει αναφερθεί στο θέμα της Halo προστασίας, μιλώντας με άσχημα λόγια για το σύστημα προστασίας του κεφαλιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα