Ο Grosjean επιβεβαιώνει ότι θα οδηγεί για τη Lotus το 2015. Το ίδιο φέρεται να έκανε και ο Vettel για τη Ferrari

Από τα μέσα τού καλοκαιριού γνωρίζουμε ότι ο Pastor Maldonado θα συνεχίζει ν’ αγωνίζεται με τα χρώματα τής Lotus και για το 2015. Η βρετανική ομάδα, παρόλο που πλησιάζουμε στο τελευταίο φετινό Grand Prix, δεν έχει γνωστοποιήσει τον οδηγό που θα πλαισιώνει τον Βενεζουελάνο. Στο παρελθόν, ο Romain Grosjean είπε πως έχει το δικαίωμα ν’ αποχωρήσει, καθώς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βρίσκεται και τη νέα χρονιά μέσα σ’ ένα τόσο κακό

μονοθέσιο.

Ωστόσο, έχουμε νεότερα όσον αφορά το μέλλον τού Γάλλου. Όχι, δεν προέρχονται από τη Lotus, αλλά από τον ίδιο, καθώς έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Enstone και το 2015.

Αυτό έγινε κατά λάθος, κάτι που μαρτυρά η κίνησή του να διαγράψει τη συγκεκριμένη δημοσίευση, ωστόσο έγραψε:

Είμαι περήφανος ν’ ανακοινώσω ότι θ’ αγωνίζομαι με τη Lotus το 2015.

Πέρα από τον Grosejan επιβεβαίωση για τη δική του ομάδα λέγεται πως έκανε και ο Sebastian Vettel. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Γερμανός θα είναι το νέο μέλος στο Maranello, κάτι που είπε… ή μάλλον έγραψε ο ίδιος, σύμφωνα με το ιταλικό Sky.

Πώς έγινε αυτό; Δόθηκε στον τετράκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή ένα χαρτί το οποίο περιείχε μισές προτάσεις που έπρεπε να συμπληρωθούν, αλλά στην ιταλική γλώσσα. Ο Seb, λοιπόν, στην πρόταση “Ο Sebastian Vettel είναι”, φέρεται να συμπλήρωσε “ένας οδηγός για τη Scuderia Ferrari“.

Η επίσημη ανακοίνωση από τη Ferrari φυσικά και δεν έχει έρθει, κάτι που ίσως γίνει μέσα στον μήνα που διανύουμε. Και μάλλον δε θα είναι τυχαίο αν υπάρξει μικρή χρονική διαφορά για την ανακοίνωση τής McLaren, τουλάχιστον για τον Fernando Alonso.

Keywords
Τυχαία Θέματα