Ο Di Resta κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει στη Formula 1

Ένας οδηγός που λείπει από τη φετινή Formula 1 είναι ο Paul di Resta. Ο Σκοτσέζος οδηγός είναι ένας απ’ αυτούς που αξίζουν να βρίσκονται στη Formula 1 και η απουσία του αποδεικνύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα. Ο πρώην οδηγός τής Force India αναγκάστηκε να επιστρέψει στο DTM,

οδηγώντας φέτος για λογαριασμό τής Mercedes, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Ο 28χρονος οδηγός ήταν στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού την 4ετία 2007-2010, ωστόσο φαίνεται πως η μεγάλη του αγάπη είναι άλλη, καθώς θέλει να επιστρέψει στο άθλημα που τον έκανε γνωστό στους περισσότερους.

Λατρεύω τη Formula 1. Απολαμβάνω οτιδήποτε σ’ αυτή. Το καλύτερο racing είναι εκεί και είναι απογοητευτικό το να μην μπορείς να είσαι εκεί φέτος. Αλλά, θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό και θα πρέπει δεις πώς θ’ αντιδράσεις.

Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος έχει δει πως έχω τα προσόντα για να πετύχω στη Formula 1, αλλά, φυσικά, τα πράγματα αλλάζουν στο άθλημα, είτε με τους κανονισμούς είτε με τους οδηγούς και, δυστυχώς, στην κατάσταση που προέκυψε, δεν υπάρχει θέση για εμένα.

Ο Di Resta πιστεύει ότι μπορεί αργά ή γρήγορα να οδηγήσει και πάλι για κάποια ομάδα τής Formula 1 και επισημαίνει πως κάνει ό,τι μπορεί για να συμβεί αυτό το συντομότερο δυνατό.

Είμαι ακόμα αρκετά νέος για να πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω ακόμα μία ευκαιρία και πιέζω όσο περισσότερο μπορώ για να το κάνω να συμβεί. Προφανώς, βοηθά αν φέρεις αρκετά λεφτά στο τραπέζι, αλλά δούλεψα σκληρά για να κερδίσω την ευκαιρία μου στην πρώτη θέση και δεν πάω πουθενά. Θέλω να επιστρέψω στη Formula 1 και θα κάνω ό,τι μπορώ για να εκπληρώσω αυτή τη φιλοδοξία.

Keywords
Τυχαία Θέματα