Ο Dennis αρνείται ότι προσπάθησε να εμποδίσει την αποχώρηση του Hamilton

Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφόρησαν φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο Πρόεδρος του McLaren Group, Ron Dennis, προσπάθησε να πείσει τον Lewis Hamilton να μη φύγει από τη McLaren στο τέλος τού 2012. Ο Βρετανός αποφάσισε ν’ αφήσει την ομάδα τού Woking μετά

από 6 χρόνια κοινής πορείας στη Formula 1, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Mercedes, μια κίνηση που αποδείχθηκε σωστή, τουλάχιστον για το 2013, όπου η McLaren είχε πολλά προβλήματα με την MP4-28, τερματίζοντας στην 5η θέση τής βαθμολογίας, 238 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Mercedes και 474 βαθμούς πίσω από την Πρωταθλήτρια Red Bull Racing.

Ο 66χρονος, όμως, αρνείται ότι προσπάθησε να σταματήσει τη μεταγραφή τού “Billion Dollar Man”, αν και παραδέχεται ότι έγινε συνάντηση με τον επί κεφαλής τής Daimler, Dieter Zetsche, αλλά για διαφορετικό λόγο: για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν κι έδειχναν τον Hamilton με 10 γυναίκες σε ξενοδοχείο.

Δεν ισχύει αυτό. Ναι, είχα συναντήσεις με τον Dieter, και κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, συζητήσαμε διάφορα θέματα, κάποια από τα οποία αφορούσαν τον Lewis.

Το γεγονός ότι ο Lewis είχε φωτογραφηθεί με κάποιες γυναίκες σ’ ένα ξενοδοχείο τού Λονδίνου, ήταν ένα από τα θέματα που συζητήσαμε, αλλά δεν είπαμε τίποτα για την αποχώρησή του από τη McLaren.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα