Ο Chris Evans προτείνει τον Matt LeBlanc για επόμενο “αρχηγό” του Top Gear

O Chris Evans ήταν εκείνος που “πλήρωσε το μάρμαρο” των χαμηλών τηλεθεάσεων του Top Gear και μετά την ολοκλήρωση της 23ης σεζόν, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το σόου του BBC. Με την σκόνη της αποχώρησης να έχει κατακαθίσει, ο Evans, με αφορμή ένα review του στην The Daily Mail,

γράφει ορισμένες λεπτομέρειες για το πως βίωσε ο ίδιος την 23η σεζόν του Top Gear.

Ο ίδιος, περιγράφει την “θητεία” του στο Top Gear ως “μεγάλη τιμή, προνόμιο και ευχαρίστηση” ενώ συμπληρώνει πως έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για το σόου. Επίσης, σε αντίθεση με τις φήμες, γράφει για τον Matt LeBlanc με τα καλύτερα λόγια, αφού αναφέρει πως ο Αμερικάνος είναι ένας “ακραίος petrolhead” και συμπληρώνει πως για τον ίδιο, αυτός πρέπει να είναι ο επόμενος “αρχηγός” του Top Gear. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε:

Δεν είναι μόνο ότι τρώει, κοιμάται, αναπνέει και ονειρεύεται κινητήρες, ημιαξόνια και συστήματα πέδησης, αλλά αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση σε αυτόν, είναι ο επαγγελματισμός του.

Όσες φορές δούλεψα μαζί του, δεν κοίταξε ούτε μια φορά το ρολόι του. Δεν άργησε ούτε μια φορά να έρθει στο γύρισμα, γνώριζε το σενάριο, ήξερε τα λόγια του και το πιο σημαντικό, είχε πάντα χρόνο για τον καθέναν, ειδικά για τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες.

Και καταλήγει:

Είμαι απόλυτα λυπημένος που το Top Gear δεν δούλεψε. Θα ήθελα να συνεχίσω να εργάζομαι γι’αυτό, αλλά είναι καλύτερα να έχεις ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου, παρά να έχεις μια έκφραση δυσκοιλιότητας. Ξέρεις τι εννοώ;!

Πάντως, η 23η σεζόν του Top Gear, παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που είχε στην Αγγλία, κατάφερε και πούλησε περισσότερο στον υπόλοιπο κόσμο, μιας και οι πωλήσεις του προγράμματος σε 130 άλλες χώρες, έφεραν στα ταμεία του BBC ελαφρώς περισσότερα χρήματα σε σχέση με την 22η σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα