Ο Alonso απέτυχε να αγοράσει την ποδηλατική ομάδα Euskaltel-Euskadi


Μπορεί να είχαμε διαβάσει ότι ο Fernando Alonso είχε αγοράσει την παγκοσμίου φήμης ποδηλατική ομάδα Euskaltel-Euskadi, όμως φαίνεται ότι αυτή δεν ήταν τελική απόφαση και η προσπάθεια του Ισπανού οδηγού της F1 φαίνεται πως δεν ήταν επιτυχής.

Σε δηλώσεις του ο Alonsο είπε:

Δοκιμάσαμε τα πάντα μέχρι το τέλος, αλλά ήταν αδύνατο να έχουμε μια ομάδα ποδηλασίας το 2014.

Ωστόσο φαίνεται ότι ο Ισπανός επιθυμεί διακαώς την δημιουργία μίας τέτοιας ομάδας γιατί δήλωσε χαρακτηριστικά:

Αν χρειαστεί θα ξεκινήσουμε από το μηδέν. Το πάθος μου γι’ αυτό το άθλημα

δείχνει την θέλησή μου να διατηρήσω την προσφορά μου, οπότε αυτή είναι μια νέα αρχή με στόχο το μέλλον. Από αύριο θα εργαστούμε για την δημιουργία αν χρειαστεί και από την αρχή κιόλας μιας ομάδας που θα είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή.

Θα κάνουμε ότι μπορούμε με σεβασμό και ταπεινότητα να σχηματίσουμε την καλύτερη ομάδα ποδηλασίας που μπορούμε. Όπως έχετε παρατηρήσει αγαπώ και εκτιμώ αρκετά αυτό το άθλημα. Κατέχει και μεταφέρει(το άθλημα τις ποδηλασίας)όπως έχω πει αρκετές φορές αξίες με τις οποίες εγώ συμφωνώ, ένα σύνολο αξιών που θα ήθελα να προωθήσω.

Η ποδηλασία και οι οπαδοί της αξίζουν κάτι καλύτερο και τώρα έχουμε τον χρόνο με το μέρος, μιας και θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί έτσι ώστε να μάθουμε ότι μπορούμε, για να είμαστε καλύτεροι το επόμενο έτος. Δεν ήθελε να γίνει, αλλά θα γίνει. Η περιπέτεια αυτή μόλις ξεκίνησε, κοιτάμε μπροστά το 2015.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα