Νέο αναβαθμισμένο μοτέρ για τη Mercedes στον Καναδά

H Mercedes, σύμφωνα με τον διευθύνον σύμβουλο της Lotus, Matthew Carter, θα φέρει αναβαθμισμένο μοτέρ το προσεχή Σαββατοκύριακο στο Καναδικό GP.

Η μονάδα ισχύος της Mercedes είναι ίσως η καλύτερη, μεταξύ των άλλων τριών κατασκευαστών Ferrari, Renault

και Honda, κάτι που αναπόφευκτα οδήγησε και τη Γερμανική ομάδα στην κατάκτηση του περσινού τίτλου, αλλά και να είναι φαβορί για την κατάκτηση του φετινού.

Όπως γνωρίζεις, μετά το πάγωμα της εξέλιξης των κινητήρων, πέρσι οι Mercedes, Renault και Ferrari είχαν στη διάθεσή τους 32 τόκεν για να εξελίξουν τη μονάδα ισχύος του 2015, εκτός από τη Honda που είχε στη διάθεσή της μόνο 9. Τα ασημένια βέλη έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τα 25, η Renault τα 20, η Ferrari τα 22, ενώ η Honda κανένα.

Για να δούμε τις δηλώσεις όμως του Matthew Carter:

H Mercedes θα φέρνει μια νέα αναβάθμιση του κινητήρα της, έτσι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Είναι ένας νέος κινητήρας, μια αναβάθμιση του προηγούμενου, καθώς όπως νομίζω παρότι έχουν χρησιμοποιήσει τα τόκενς τους για να τον αναβαθμίσουν.

Όσον αναφορά τον αγώνα του Καναδά που έρχεται, ο Matthew Carter συνέχισε:

Θέλουμε να είναι ένας καλός αγώνας για εμάς, καθώς πιστεύουμε, ότι σε αυτή την πίστα θα έχουμε το τέταρτο ταχύτερο μονοθέσιο. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με τις Mercedes, Ferrari ή Williams, αλλά μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα είμαστε οι τέταρτοι πιο γρήγοροι εκεί. Έχουμε πολλές αναβαθμίσεις για το μονοθέσιο, όσον αφορά την ψύξη των φρένων, αλλά είμαι βέβαιος ότι όλες οι ομάδες θα κάνουν τα ίδια πράγματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα