Νέο Honda Civic. Διέρρευσαν φωτογραφίες ευρεσιτεχνίας του

Πριν από 15 ημέρες η Honda παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης το Civic Hatchback Prototype, το πρωτότυπο της νέας γενιάς του Civic για την Ευρωπαϊκή αγορά και αυτές οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από το γραφείο ευρεσιτεχνίας, μας αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του νέου Civic.

Το μοντέλο παραγωγής δείχνει να έχει χάσει όλα τα φουτουριστικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπο, φορώντας λιγότερο επιθετικό bodykit και μικρότερες ζάντες. Το νέο Honda Civic θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της

Ιαπωνικής εταιρίας στο Swindon της Αγγλίας και θα προσφέρεται με τον νέο 1.000αρη τρικύλινδρο turbo κινητήρα, με τον turbo 1.500αρη που ήδη είναι διαθέσιμος στα Civic Sedan και Coupe στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, αλλά και με τον 1.600αρη i-DTEC turbodiesel.

Το νέο Civic της Γηραιάς Ηπείρου, όπως και το αμερικάνικο, θα διαθέτει ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση που θα τοποθετηθεί σε ξεχωριστό υποπλαίσιο, αντικαθιστώντας τον ημιάκαμπο άξονα που χρησιμοποιεί η τωρινή γενιά. Η αλλαγή αυτή θα φέρει 25% αύξηση στην ακαμψία του νέου Civic σε σχέση με το προηγούμενο. Η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται να συμβεί στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από τις αρχές του 2017.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα