Νέες λεπτομέρειες και φωτογραφίες του νέου Ηonda Accord

19:52 5/9/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Honda έδωσε τη πρώτη φωτογραφία του εσωτερικού του νέου Accord αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό. Η κατασκευή του έχει ήδη ξεκινήσει στα εργοστάσια της Honda στην Αμερική, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τον Οκτώβριο σε sedan και coupe εκδόσεις.

Μηχανικά θα είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες. Αρχικός είναι ο νέος Earth Dreams τετρακύλινδρος 2.4-λίτρων απόδοσης

184 ίππων με 240 Nm ροπής και συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με ένα συνεχώς μεταβαλλόμενης μετάδοσης CVT. Ακολουθεί ο V6 3.5-λίτρων απόδοσης 314 ίππων με 359 Nm ροπής. Συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με 6-τάχυτο αυτόματο.

Τέλος υπάρχει και ένας υβριδικός κινητήρας στην έκδοση Accord Plug-in Hybrid, ο οποίος αποτελείται από έναν 2.0-λιτρο τετρακύλινδρο Atkinson κινητήρα βενζίνης απόδοσης 163 ίππων και από έναν ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 6 kWh. Συνδυάζεται με ένα CVT κιβώτιο και μπορεί να ταξιδέψει αποκλειστικά με χρήση του ηλεκτροκινητήρα για 25 χλμ περίπου με μέγιστη ταχύτητα 100 χλμ/ώρα. Όταν η μπαταρία φορτίζει μέσα σε λιγότερο από 4 ώρες μέσω απλής οικιακής πρίζας 12οV και μέσα σε 1.5 ώρα μέσω πρίζας 240V.

Τεχνολογικά το αυτοκίνητο θα έχει σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, σύστημα ειδοποίησης τυφλού σημείου, σύστημα αποφυγής ατυχήματος, κάμερα οπισθοπορείας, σύνδεση Bluetooth αλλά και ένα σύστημα το οποίο μπορεί να σου διαβάσει τα SMS σου μέσω των ηχείων του αυτοκινήτου. Στον βασικό εξοπλισμό διαθέτει το σύστημα VSA (Vehicle Stability Assist), 6 και αερόσακους.

Διαθέτει χρωμιομένη γρίλια, νέο σήμα κατατεθέν της Honda και η sedan έκδοση διαθέτει περισσότερα χρωμιομένα διακοσμητικά, ενώ η coupe διαθέτει διαφορετικούς προφυλακτήρες και ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα, με σκουρόχρωμα εσωτερικό.

Στο εσωτερικό βλέπουμε ότι φορά το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Hondalink. Το σύστημα διαθέτει Aha Radio, σύνδεση στο “σύννεφο” με το smartphone του ιδιοκτήτη ώστε να μπορεί να streamάρει δεδομένα και μουσική, σύνδεση στο internet και δυνατότητα σύνδεσης στο Facebook και Twitter.

Φορά ανάρτηση με γόνατα MacPherson μπροστά και πολλαπλών συνδέσμων πίσω, και διαθέτει EBD, ABS και Brake Assist. Η Sedan έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε 6 εκδόσεις εξοπλισμού LX, LX Sport, EX, EX-L, EX-L V6 και Touring, ενώ η Coupe σε 4 εκδόσεις LX-S, EX, EX-L και EX-L V6. Υπάρχουν 9 εξωτερικά χρώματα και το εσωτερικό του μπορεί ντυθεί με μαύρο, γκρι και ιβουάρ ύφασμα ή με μαύρες δερμάτινες επενδύσεις

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα