Νέες λεπτομέρειες για την Koenigsegg One:1

Κάποιες νέες λεπτομέρειες διέρρευσαν για το νέο Koenigsegg One:1. Αυτή τη στιγμή ο ιδρυτής της, Christian von Koenigsegg, ταξιδεύει μεταξύ  Μπανγκόκ, Χονγκ Κονγκ και Ντουμπάι για να προωθήσει και να πουλήσει τα αυτοκίνητα του, με τελευταίο παράδειγμα την Agera S που είδαμε τις προάλλες.

Το Koenigsegg One: 1 θα βγει σε περιορισμένη

παραγωγή μόλις πέντε αυτοκινήτων, τα οποία όλα θα πάνε στην αντιπροσωπεία FFF της Κίνα. Το όνομα της, Οne:1 αναφέρεται στην αναλογία κιλών ανα ίππο του αυτοκινήτου που είναι 1:1. Προς το παρόν, το Agera R ζυγίζει μόλις 1.290 κιλά και με αποδίδει 1.144 άλογα. Προφανώς, οι πρόσθετες αναβαθμίσεις του κινητήρα θα προσθέσουν επιπλέον βάρος, αλλά ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι ο κινητήρας θα αποδίδει μεταξύ 1.300 και 1.350 ίππων.

Ο κινητήρας θα παραμείνει ο ίδιος twinturbocharged 5-λίτρων V8 κινητήρα του Agera R. Oι εργασίες είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο αυτή τη στιγμή και αυτός είναι ο λόγος που οι φωτογραφίες είναι ακόμα renderings. Ανεμένεται να κοστίζει γύρω στα $2 εκατ. (€1.5 εκ).

Ο σχεδιασμός του Koenigsegg One:1 έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις Koenigsegg. Θα διαθέτει ζάντες από ανθρακονήματα, μια νέα μάσκα μπροστά με πιο επιθετικό κάτω splitter και μια σταθερή οροφή με μια εισαγωγή αέρα από carbon. Στο πίσω μέρος, υπάρχει μια τεράστια πτέρυγα μαζί με ένα πλήρως ανασχεδιασμένο πίσω μέρος με ένα νέο διαχύτη και εξατμίσεις, όλα για χάρη της καλύτερης αεροδυναμικής. Η οροφή και η αεροτομή εννόνονται με μία οριζόντια επιφάνεια παρόμοια με την Pagani Zonda 760 RS.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα