Νέες φωτογραφίες των νέων Bentley Continental GT και GTC V8

Η Bentley έδωσε μια νέα σειρά φωτογραφιών των Continental GT και GTC με τον νέο 4.0-λιτρο V8 TFSI κινητήρα ο οποίος αποδίδει 507 άλογα στις 6.000 σ.α.λ με 660 Nm ροπής. Συνδυάζεται με έναν 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με κοντές σχέσεις το οποίο μεταφέρει την κίνηση σε όλους τους τροχούς, κάνοντας έτι τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 290 χλμ/ώρα.

Ο κινητήρας είναι αλουμινένιος, με περιεχόμενη

γωνία 90 μοίρες. Φορά ένα νέο intercooler και μια νέα εξελιγμένη εξάτμιση. Βέβαια το κύριο χαρακτηριστικό του νέου κινητήρα είναι το σύστημα διακοπής των μισών κυλίνδρων για μειωμένη κατανάλωση. Ονομάζεται “cylinder on demand” και απενεργοποιεί τους μισούς κυλίνδρους όταν αυτοί δεν χρειάζονται για να εξοικονομείται έτσι καύσιμο. Η Bentley δηλώνει ότι σε σχέση με τον W12 των 6.0-λίτρων έχει κατά 40% μειωμένες εκπομπές.

Από στιλιστικής άποψης τα V8 Continental GT και GTC διαθέτουν μαύρη γυαλιστερή γρίλια με χρωμιομένα στοιχεία, κόκκινο “Β” στο λογότυπο “Bentley” μπροστά και πίσω καθώς και χρωμιομένες 4πλές απολήξεις των εξατμίσεων. Στο εσωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται στη νέα δερμάτινη ταπετσαρία Eliade, τα ξύλινα διακοσμητικά από δέντρο ευκαλύπτου, στις προαιρετικά δίχρωμες επενδύσεις αλλά και στη νέα κονσόλα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα