Νέες φωτογραφίες της Mercedes-AMG S63 Cabriolet by Brabus των 850 ίππων

Η Brabus παρουσίασε το περασμένο καλοκαίρι την βελτιωμένη πρόταση για την Mercedes-AMG S63 Cabriolet, και σήμερα μας δίνει περισσότερες φωτογραφίες του συγκεκριμένου πακέτου.

Το χαρακτηρίζει ως το δυνατότερο και ταχύτερο τετραθέσιο ανοικτό αυτοκίνητο του κόσμου, με τον V8 5,5-λίτρων bi-turbo κινητήρα να υπερκυβίζεται στα 5,9 λίτρα, να αποκτά δύο νέα

turbo και νέα εξάτμιση, αποδίδοντας 850 άλογα με 1.450 Nm ροπής, αλλά αυτή να περιορίζεται στα 1.150 Nm, ώστε να διατηρηθεί η μακροζωία του κινητήρα, που συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με paddles, που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,5 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 9,4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 350 χλμ/ώρα, που περιορίζεται ηλεκτρονικά λόγω περιορισμών των ελαστικών.

Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις ζάντες 21″, τη χαμηλότερη ανάρτηση, και το νέο bodykit με αρκετά carbon μέρη, ενώ και το εσωτερικό του γερμανικού αυτοκινήτου υπάρχουν νέες επενδύσεις, νέα πατάκια, νέα διακοσμητικά και φωτιζόμενα μαρσπιέ.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα