Νέα πρόταση από την Youngman για την αγορά της Saab – Πωλείται η Spyker

H SWAN, η μητρική εταιρία της Saab, ανακοίνωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να πουλήσει την Spyker, αφού φαίνεται ότι η συμφωνία με την North Street Capital δεν ολοκληρώθηκε, παρότι η Spyker πήρε 32 εκατ. ευρώ από την συμφωνία εκείνη. Ο CEO της SWAN, Victor Muller, δήλωσε ότι είναι πιθανό να πουληθεί

η Spyker, αν και είναι αισιόδοξος ότι τελικά δεν θα χρειαστεί να πουληθεί η Ολλανδική μάρκα. Εκτός αυτού, η SWAN ανακοίνωσε ότι τα 4 άτομα του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, οι Hans Hugenholtz, Maurizio La Noce, Rob Schuijt και Alex Roeper, παραιτήθηκαν λόγω διαφωνιών με τον CEO Victor Muller, ως προς τις εναλλακτικές λύσεις χρηματοδότησης της εταιρίας.

Και όλα αυτά συμβαίνουν όταν η Κινέζικη Zhejiang Youngman Lotus Automobile επιστρέφει και θα καταθέσει νέα πρόταση εξαγοράς της Saab την επόμενη εβδομάδα. Η Youngman αυτή τη φορά δηλώνει ότι η πρόταση της, θα κάνει την GM να μην έχει πρόβλημα ως προς την εξαγορά, αφού οι Κινέζοι θέλουν να αγοράσουν εκείνα το κομμάτια της Saab που δεν έχουνε σχέση με την GM.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα
Youngman, Saab – Πωλείται, Spyker,Youngman, Saab – poleitai, Spyker