Μόνο τη Formula 1 σκέφτεται ο Button

10:40 8/8/2014 - Πηγή: AutoBlog

Τα 35 χρόνια ζωής θα συμπληρώσει ο Jenson Button τον ερχόμενο Ιανουάριο (στις 19 τού μήνα). Είναι ο πιο έμπειρος οδηγός αυτή τη στιγμή στο grid και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη, δίχως να γνωρίζουμε για την ώρα αν ο Πρωταθλητής τού 2009 θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Woking, ενώ ίσως υπάρχει και το ενδεχόμενο να τερματίσει την καριέρα του στη Formula 1.

Σύμφωνα

με τον ίδιο, μια τέτοια σκέψη δεν υπάρχει στο μυαλό του, αφού το μόνο που θέλει είναι να συνεχίσει να οδηγεί στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα του πλανήτη.

Αυτή τη στιγμή, το ενδιαφέρον μου είναι ν’ αγωνίζομαι στη Formula 1. Έχεις μια δύσκολη μέρα και πονάς διαολεμένα, επειδή θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός και να μάχεσαι, αλλά μετά έχεις κανονικές κατατακτήριες και είσαι πάλι πίσω στην πίστα.

Θέλεις να τρέχεις για πάντα. Στη Formula 1, τα συναισθήματα είναι παντού: στα ψηλά και στα χαμηλά. Έχω ζήσει για πολύ καιρό έτσι και θέλω να συνεχίζω να είναι έτσι η ζωή μου. Είμαι νέος και γρήγορος και απολαμβάνω ό,τι κάνω, και δε θέλω ν’ αλλάξει αυτό.

Ακόμα είναι νωρίς για να προβεί η McLaren σε κάποια επίσημη ανακοίνωση όσον αφορά το οδηγικό της δίδυμο, και ο Eric Boullier, Αγωνιστικός Διευθυντής τής ομάδας, τονίζει ότι δεν υπάρχει θέμα οδηγών, αυτή τη στιγμή…

Ο Jenson ξέρει πόσο σημαντικό είναι να σκοράρεις όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορείς. Δεν έχει ν’ αποδείξει τίποτα, καθώς είναι ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής κι έχει κερδίσει πολλούς αγώνες για τη McLaren. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, επειδή σε ένα, δύο ή τρία χρόνια μπορεί να χρειαστεί ν’ ανανεώσουμε τους οδηγούς μας και προφανώς θα πρέπει να ψάξουμε τους καλύτερους οδηγούς εκείνη τη στιγμή. Τώρα, είμαστε ευτυχείς με τους οδηγούς μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα