Μικρό παιδί πεθαίνει μετά από οκτώ ώρες που το είχε ξεχάσει ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

17:01 9/6/2013 - Πηγή: AutoBlog

Ένα μικρό παιδάκι άφησε τη τελευταία του πνοή τη περασμένη Τρίτη, αφού ο πατέρας του είχε ξεχάσει μέσα στο αυτοκίνητο για οκτώ ώρες, με την εξωτερική θερμοκρασία να φτάνει τους 40 βαθμούς!

Το περιστατικό συνέβη στη Piacenza στη Βόρεια Ιταλία, όταν ο 39-χρονος πατέρας στο δρόμο του για τη δουλειά, πήρε το μικρό του παιδί για να το αφήσει στο νηπιαγωγείο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και αυτό το συνειδητοποίηση η γιαγιά του αγοριού όταν πήγε να πάρει το αγόρι, αλλά δεν μπορούσε να τον βρει, και ειδοποίησε τους γονείς του. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις

οκτώ το πρωί ο πατέρας του κλείδωσε, προφανώς κατά λάθος και από απροσεξία, το μικρό αγοράκι, το οποίο πιθανότατα πέθανε από ασφυξία ή θερμοπληξία λίγο μετά το μεσημέρι. Όταν συνειδητοποίησαν το γεγονός και έφτασαν οι αρχές, η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο ακούμπαγε τους 60 βαθμούς Κελσίου, με τους γονείς του να βρίσκονται στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.

Πραγματικά είναι απορίας άξιο πως μπορεί κάποιος να ξεχάσει το παιδί του, όσο στρεσογόνα και αν είναι η καθημερινότητα του. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και παραμέληση των παιδιών τους.

[Πηγή: Il Corriere de la Sera]

Keywords
Τυχαία Θέματα