Μία Pagani Zonda F Roadster με πινακίδα 14 εκατομμυρίων δολαρίων

Μάλλον έχασα το επεισόδιο στο οποίο οι πινακίδες κυκλοφορίας έγιναν status symbol και για να είμαι ειλικρινής δεν στενοχωριέμαι ιδιαίτερα. Από πότε μία πινακίδα έγινε κάτι που μπορεί να κοστίζει έως και 14 εκατομμύρια δολάρια; Αν ξέρει κάποιος ας μου πει σας παρακαλώ γιατί το μικρό μυαλό μου αδυνατεί να το συνειδητοποιήσει.

Ο Saeed Khouri λοιπόν, πλήρωσε 14 εκατομμύρια δολάρια για την πινακίδα με το νούμερο 1 και έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ που ανήκε στον συγγενή του

φυσικά –σόι πάει το βασίλειο, κυριολεκτικά και μεταφορικά-, Talal Ali Mohammad Khouri, που είχε πληρώσει μόλις 7 εκατομμύρια για τις πινακίδες με τα νούμερα 5 και 7. Πού αλλού, στο Abu Dhabi.

Η πινακίδα έχει τοποθετηθεί σε μία δίχρωμη Pagani Zonda F Roadster. Από ότι φαίνεται, τα λεφτά δεν αγοράζουν γούστο, νοημοσύνη ή σεβασμό και δεν αναφέρομαι στην επιλογή του αμαξιού αλλά στην επιγραφή στην πλακέτα ανάμεσα στα δύο καθίσματα. Εκεί που υπό φυσιολογικές συνθήκες γράφει «Κατασκευασμένη με τέχνη και πάθος για τον κο …» τώρα γράφει ένα τόσο απλό όσο και πανηλίθιο «I Love Sex».

[Πηγή: PrototypeZero]

Keywords
Τυχαία Θέματα