Μια Mercedes AMG GT πέφτει πάνω σε μια Ferrari 458 Italia και Porsche 911 S

15:36 9/8/2016 - Πηγή: AutoBlog

Τα ηλεκτρονικά συστήματα στα σημερινά supercars μπήκαν για να μπορούν να γίνου ευκολοδήγητα έτσι ώστε να μπορεί ακόμα και ο μέσος οδηγός να αξιοποιήσει τις δυνατότητές τους με ασφάλεια χωρίς πολλά παρατράγουδα. Έλα όμως που πολλοί από αυτούς κάνουν χρήσει του κουμπιού απενεργοποίησης γιατί υπερεκτιμούν τις δυνατότητες τους με αποτέλεσμα πολλές φορές να προκαλούν ζημιά τόσο στο δικό τους αυτοκίνητο όσο και σε άλλα οχήματα που έχουν την ατυχία να βρίσκονται κοντά του.

Το συγκεκριμένο

περιστατικό, που βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, συνέβη στη νότια Βραζιλία, στην πόλη Balneario Camboriu, κατά τη διάρκεια αυτοσχέδιων αγώνων γνωστούς ως TSD rally (time-speed-distance). Ο σκοπός του αγώνα είναι οι οδηγοί να οδηγήσουν σε συγκεκριμένα τμήματα του δημόσιου δρόμου σε συγκεκριμένο χρόνο και με καθορισμένη ταχύτητα.

Απ’ ότι φαίνεται εδώ ο οδηγός της Mercedes AMG GT έχει βάλει το χέρι του και έχει απενεργοποιήσει τα συστήματα ευστάθειας για να κάνει μια επίδειξη πλαγιολίσθησης. Όμως το βαρύ δεξί του πόδι και τα ξύλινα χέρια του, οδήγησαν σε μια επίδειξη ανικανότητας στέλνοντας το ακριβό supercar πάνω σε μια παρκαρισμένη Ferrari 458 Italia και μία Porsche 911 S που ήταν παρακάτω. Η Ferrari δεν πρέπει να χτυπήθηκε πολύ κάτι που δεν ισχύει όμως για τα άλλα δύο οχήματα. Όταν κάνεις αυτοσχέδιους αγώνες όμως σε δημόσιους δρόμους κάποια πράγματα είναι αναμενόμενο πως θα συμβούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα