Μια Lamborghini Veneno Roadster πιάστηκε στην Μπολόνια

18:50 6/6/2014 - Πηγή: AutoBlog

Για πρώτη φορά η Lamborghini παρουσίασε στο κοινό την Veneno Roadster τον περασμένο Δεκέμβρη πάνω στο Ιταλικό αεροπλανοφόρο Nave Cavour που βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι Mina Zayed του Abu Dhabi.

Όμως, ποτέ δεν θα πούμε όχι σε μια νέα πιο ενδελεχή ματιά, με το παρακάτω βίντεο να μας την προσφέρει απλόχερα αφού το εκκεντρικό hypercar πιάστηκε στη Μπολόνια

της Ιταλίας. Όπως θα θυμάσαι, μόλις 9 Veneno Roadster θα βγούνε στην αγορά με κόστος κάθε μια από αυτές να είναι 3,3 εκατ. ευρώ (χωρίς φόρους).

Δεν διαθέτει καθόλου οροφή, αλλά ένα ισχυρό rollover bar, καθαρά για λόγους ασφαλείας. Σχεδιασμένη ώστε να φτάνει την αεροδυναμική στα άκρα, η Lamborghini Veneno Roadster είναι 100% νόμιμη στο να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους και στο πίσω μέρος της φορά τον V12 6,5-λίτρων κινητήρα της Aventador, ο οποίος στη περίπτωσή της αποδίδει 750 άλογα, όσα και στην κλειστή έκδοση.

Η ανοιχτή έκδοση της Veneno ζυγίζει 1.490 κιλά, έχοντας αναλογία 1,99 κιλών/ίππο. Ο κινητήρας της συνδυάζεται με το 7-τάχυτο ISR αυτόματο κιβώτιο το οποίο στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 2,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 355 χλμ/ώρα.

Στο εσωτερικό υπάρχουν Forged Composite carbon καθίσματα με ελάχιστα σφουγγάρια, νέος πίνακας οργάνων, CarbonSkin carbon διακοσμητικά και alcantara επενδύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα