Μια Jaguar XJ “έλιωσε” λόγω αντανάκλασης ουρανοξύστη

19:01 3/9/2013 - Πηγή: AutoBlog

Απίστευτο και όμως Βρετανικό. Σύμφωνα με έναν Λονδρέζο, η αντανάκλαση που προκαλείται από τον ουρανοξύστη Walkie Talkie, “έλιωσε” την Jaguar XJ του. Ο Martin Lindsay πάρκαρε, για κακή του τύχη, απέναντι από τον ουρανοξύστη την Jag του, αλλά όταν γύρισε για να την πάρει, βρήκε το πλαϊνό αριστερό μέρος της Jaguar, παραμορφωμένο και σχεδόν “λιωμένο”, ενώ όπως ανέφερε, στο μέρος υπήρχε έντονα η μυρωδιά του καμένου πλαστικού.

Μετά την καταγγελία του Lindsay, βρέθηκαν

και άλλοι οδηγοί οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως έχουν πάθει ζημιά τόσο στο εσωτερικό (ξεθωριασμένο ταμπλό, αλλοιώσεις σε πλαστικά) όσο και στο εξωτερικό των οχημάτων τους, από την αντανάκλαση του ουρανοξύστη.

Ο συγκεκριμένος ουρανοξύστης είναι γνωστός για τα προβλήματα που προκαλεί, αφού λόγω σχήματος, τοποθεσίας και υλικών, η αντανάκλαση του ηλίου που παράγεται, τυφλώνει τους περαστικούς. Η κατασκευαστική εταιρία του ουρανοξύστη, έχει θορυβηθεί από τις καταγγελίες και ήδη έχει αναθέσει στους μηχανικούς της να εξετάσουν τι πάει στραβά με το κτίριο, του οποίου η κατασκευή ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Η εταιρία, σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές, ζήτησε να καταργηθούν οι τρεις θέσεις στάθμευσης που βρίσκονται απέναντι από το κτίριο και στις οποίες είχαν σημειωθεί τα περιστατικά μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ενώ αρκετοί φοβούνται πως λόγω της αντανάκλασης, μπορεί ακόμη να προκληθεί κάποιο τροχαίο ατύχημα ή ακόμη και σοβαρή βλάβη στα μάτια των οδηγών και περιστατικών.


Πηγή: Cityam, Dailymail | Ευχαριστώ όλους για το tip]

Keywords
Τυχαία Θέματα