Με κινητήρα Mercedes-AMG το Alpine;

Η Renault θα παρουσιάσει στην έκθεση του Παρισιού την έκδοση παραγωγής του Alpine Vision Concept και ο Bruno Ancelin, αντιπρόεδρος του προιοντικού σχεδιασμού της Renault, σε πρόσφατα συνέντευξή του δήλωσε πως το μοντέλο της Alpine θα μπορούσε να φορέσει έναν κινητήρα της Mercedes-AMG.

O Ancelin είπε:

Έχουμε δυο λύσεις. Είτε θα πάρουμε έναν κινητήρα της Renault-Nissan και θα τον κάνουμε fine-tuning για να πάρουμε περισσότερη δύναμη, είτε να αγοράσουμε έναν από την αγορά. Άκουσα στην παρουσίαση της Aston Martin DB11 πως αγοράζουν τους V8 από την AMG. Αυτό είναι δυνατό και από εμάς. Έχουμε συνεργασία με την Daimler και μπορούμε να αγοράσουμε κινητήρες που θέλει να πουλήσει η Mercedes-AMG.

Ο Ancelin δεν αποκάλυψε σε ποιον κινητήρα της AMG αναφέρεται, αλλά βρετανικά μέσα κάνουν λόγο πως ίσως πρόκειται για τον 3.0-λιτρο V6 των AMG 43 μοντέλων των 367 ίππων, που θα μπορούσε να τοποθετηθεί όχι στο πρώτο σπορ μοντέλο της Alpine, αλλά στα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρίας που θα ακολουθήσουν. O Ancelin είπε πως η γκάμα της Alpine θα αποτελείται σίγουρα από ένα coupe, από ένα cabrio και από ένα hatchback μοντέλο.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα