Λάθη από τον Stroll περιμένει η Williams

Δύο θα είναι οι πρωτοεμφανιζόμενοι για τη σεζόν που έρχεται. Ο ένας είναι ο Stoffel Vandoorne, αν και στην ουσία έχει τρέξει σε αγώνα, αφού είχε αντικαταστήσει τον Fernando Alonso στο Grand Prix του Μπαχρέιν, και ο δεύτερος είναι ο Lance Stroll, για λογαριασμό της Williams.

Ο Καναδός κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Formula 3 κι έκανε νωρίς το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφού είναι μόλις 18 ετών. Σίγουρα, το γεγονός πως η περιουσία του πατέρα του ανέρχεται στα $2,4 δισεκατομμύρια έπαιξε τον ρόλο του στην επιλογή από τη βρετανική ομάδα, αλλά

θα πρέπει να περιμένουμε πριν κρίνουμε τον μικρό.

Πάντως, η ομάδα του Grove είναι προετοιμασμένη για τα λάθη του Stroll, με τον Pat Symonds να υποστηρίζει πως τα λάθη είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι σε τέτοιες ηλικίες, κάτι που δεν τον ενοχλεί.

Φυσικά και θα κάνει λάθη, και θα επισκευάζουμε τα μονοθέσια. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, ως μέρος διαδικασίας. Αν κοιτάξετε στην καριέρα του στη Formula 3, το 2015 είχε μερικά ατυχήματα. Αυτό στη Monza ήταν συγκλονιστικό.

Οι άνθρωποι της Williams εξέτασαν προσεκτικά την επιλογή του Stroll, με τον Τεχνικό Διευθυντή των Βρετανών να επισημαίνει ότι έχει πραγματοποιήσει μερικές πολύ καλές εμφανίσεις, όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι 14 νίκες στους 30 αγώνες της Formula 3.

Δεν κέρδισε το πρωτάθλημα με τίποτε άλλο παρά μόνο με πολλή ικανότητα και ωριμότητα. Για τόσο νέο παιδί, έχει οδηγήσει πολύ καλά σε κάθε συνθήκη. Έχει οδηγήσει καλά και ήταν πρωτοπόρος. Έχει κερδίσει πολλές θέσεις σε αγώνα κι έχει τρέξει καλά στο βρεγμένο. Είναι ένα πραγματικό deal.

Keywords
Τυχαία Θέματα