Κοντά σε νέα 10ετή συμφωνία ο Καναδάς

Ο Καναδάς θέλει εδώ και μήνες να επεκτείνει το τωρινό του συμβόλαιο, και τώρα φαίνεται ότι τώρα είναι πιο κοντά από ποτέ. Το συμβόλαιο που είναι σήμερα σε ισχύ για το Circuit Gilles Villeneuve λήγει στο τέλος τού 2014, και ο Francois Dumontier, υπεύθυνος αγώνα, λέει πως βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Bernie Ecclestone για μία 10ετή επέκταση, δηλαδή μέχρι και το 2024.

Συζητάμε για μια επέκταση από το 2015 μέχρι το 2024, δηλαδή για 10 χρόνια. Αυτή είναι η μεγαλύτερη

συμφωνία που έχει προταθεί για ‘μάς. Είχαμε 5 χρόνια με τις προηγούμενες επιλογές. Όλες οι νέες συμφωνίες που έχουν υπογραφεί τελευταία είναι για 10 χρόνια.

Τα 10 χρόνια μάς επιτρέπουν να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα, να σκεφτούμε τις βελτιώσεις που μπορούμε να κάνουμε στην πίστα, τις επενδύσεις και άλλα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εργαστούμε σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Το Circuit Gilles Villeneuve έχει φιλοξενήσει τα μονοθέσια της Formula 1 από το 1978 μέχρι και φέτος, με δύο μοναδικές εξαιρέσεις, το 1987 και το 2009, και είναι μια πίστα που πρέπει να μείνει στο καλεντάρι, και σίγουρα υπάρχουν πίστες που θα πρέπει να βρίσκονται πιο ψηλά στη μαύρη λίστα.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα