Κατά 70% ανανεωμένη η Ferrari στην Ισπανία, αλλά χωρίς τον Massimo Rivola

15:12 7/5/2015 - Πηγή: AutoBlog

Οι αλλαγές της Ferrari για το 2015 φαίνεται πως έχουν αποδώσει, αλλά δεν έχουν τελειώσει. Όπως μας είχε προϊδεάσει ο James Allison, οι αλλαγές του Ιταλικού μονοθεσίου στη Βαρκελώνη θα είναι αρκετές. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Leo Turrini, o Maurizio Arrivabene, ο οποίος μόλις έκανε εγχείρηση στο χέρι του, θα παρουσιάσει στην Ισπανία ένα μονοθέσιο το οποίο θα είναι κατά 70% αλλαγμένο

σε σχέση με την SF15-T που είδαμε στο Μπαχρέιν.

Παρότι το ποσοστό αλλαγής είναι πολύ μεγάλο, δεν έχουν ξοδευτεί ακόμα “κλειδιά” για την βελτίωση του κινητήρα, η οποία αναμένεται να έρθει στο GP του Καναδά. Οι αλλαγές θα είναι εμφανείς, κυρίως στο εμπρόσθιο μέρος του μονοθεσίου και οι “κόκκινοι” περιμένουν άμεση βελτίωση στους χρόνους του Ιταλικού μονοθεσίου.

Αλλαγές, όμως, υπήρξαν και στο προσωπικό της Ferrari, καθώς ο Διευθυντής Μηχανοκίνητων της Ιταλικής ομάδας, Massimo Rivola, έφυγε από το Maranello για… μόνιμες διακοπές. Παρ’ όλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα τίποτα, υπάρχουν από καιρό υποψίες πως ο Ιταλός, ο οποίος ήταν στη Ferrari από το 2009, μπορεί να ακολουθήσει τον Fernando Alonso και τον Andrea Stella στη McLaren.

Keywords
Τυχαία Θέματα