Κάνε δικό σου το motorhome της Scuderia Ferrari

Το συγκεκριμένο Iveco Domino Orlandi χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από την αγωνιστική ομάδα της Scuderia Ferrari για την F1 το 2001, η οποία το κράτησε μέχρι το τέλος της σεζόν του 2005. Αυτά τα χρόνια το χρησιμοποίησε ο Michael Schumacher και ο Rubens

Barrichello, καθώς και κάποιο από το προσωπικό της ιταλικής ομάδας.

Είναι βαμμένο σε Rosso Corsa χρώμα, με το 12-μετρο motorhome να διέθετε αρχικά δύο ξεχωριστά δωμάτια, LCD τηλεόραση, γραφείο υπολογιστή, δορυφορικό τηλέφωνο, σύνδεση στο internet, και άλλες ευκολίες. Ωστόσο ο σημερινός ιδιοκτήτης του, ο οποίος το έχει στην κατοχή του από το 2009, έκανε τις δικές του παρεμβάσεις.

Έτσι, διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, πολυτελής διακόσμηση, πλήρες μπάνιο με κεραμικά είδη υγιεινής, ανεξάρτητη θέρμανση, σύστημα κλιματισμού και ηχοσύστημα της Bose.

Μηχανικά, κινείται από έναν πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 380 ίππων, που συνδέεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF. Έχει διανύσει μόλις 90.000 από το 2001, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με τον οίκο Bonhams να εκτιμά ότι θα πιάσει μια τιμή μεταξύ €125.000 και €150.000, στην δημοπρασία που θα γίνει στο Παρίσι τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

[See image gallery at www.autoblog.gr]
Keywords
Τυχαία Θέματα