Καμία απόφαση στη συνεδρίαση της McLaren για τους οδηγούς της

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο εργοστάσιο της McLaren, προκειμένου ν’ αποφασιστεί ποιος από τους Jenson Button και Kevin Magnussen θα είναι ο team-mate του Fernando Alonso, του οποίου το όνομα δεν έχουμε διαβάσει ακόμα σε κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη βρετανική ομάδα.

Είχαμε ήδη μια προειδοποίηση ότι θα μάθουμε το οδηγικό δίδυμο των Βρετανών μέσα στον Δεκέμβρη, αλλά είναι σίγουρο πως αυτό δε θα γίνει σήμερα, καθώς από τη συνεδρίαση

αυτή δεν προέκυψε τίποτα, με αποτέλεσμα να παρατείνεται ακόμα περισσότερο η αγωνία των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι θέλουν κατά πλειοψηφία να παραμείνει ο Button. Ένας εκπρόσωπος είπε για την άκαρπη συνάντηση:

Η σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει πλέον ολοκληρωθεί και δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση όσον αφορά τους οδηγούς μας για το 2015.

Το βασικό κριτήριο για την παραμονή ενός εκ των δύο σίγουρα δε θα είναι η βαθμολογική συγκομιδή, όπως έχει πει ο επί κεφαλής της αγωνιστικής ομάδας, Eric Boullier, έτσι ο Magnussen μπορεί να διατηρεί καλές ελπίδες και μάλλον είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να μείνει στο Woking.

Η κατάσταση αυτή, πέρα από το γεγονός ότι δοκιμάζει την υπομονή των οπαδών, έχει κουράσει τον Button, ο οποίος έχει πει στο παρελθόν πως έχει δείξει την αξία του και τώρα επισημαίνει πως έπρεπε ήδη να γνωρίζει το μέλλον του.

Νομίζω ότι για όλους θα ήταν καλύτερο να γνωρίζαμε πιο νωρίς. Αν είμαι στη Formula 1 την επόμενη σεζόν, είναι μια συναρπαστική πρόκληση μ’ έναν νέο κινητήρα και μια νέα εποχή για την ομάδα. Αν δεν είμαι, έχω άλλες συναρπαστικές προκλήσεις που θέλω να επικεντρωθώ, έτσι δεν ανησυχώ. Αλλά, όπως είπα, είναι καλύτερο να ξέρουμε πιο νωρίς παρά αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα