Και στη Σιγκαπούρη τα ιστορικά αυτοκίνητα της Formula 1

Ύστερα από την επιτυχημένη παρουσία των ιστορικών μονοθεσίων στο Silverstone, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν να οδηγούν οι Prost, Stewart, Barrichello, Mansell, Fittipaldi και Newey, το πρωτάθλημα FIA Masters Historic Formula One θα επισκεφθεί και τη Σιγκαπούρη. Στα πλαίσια του Grand Prix της Formula 1,

20 μονοθέσια παλαιότερων ετών (μεταξύ 1966 και 1985) θα δώσουν άλλο χρώμα στο τριήμερο με την εμφάνιση και τον ήχο τους. Ο ιδρυτής και πρόεδρος της σειράς Masters, Ron Maydon, δήλωσε:

Θα φέρουμε από τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη 20 από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα στην ιστορία της F1. Θα είναι η πρώτη φορά που οι οπαδοί της Σιγκαπούρης θα δουν τέτοια κλασικά αγωνιστικά σε δράση. Είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσουν τις εικόνες και τους ήχους, μέσω ενός ταχύτατου μαθήματος ιστορίας, όπως ακριβώς θα κάνουν βλέποντας και τους τωρινούς ήρωες τους.

Από την πλευρά του και ο αναπληρωτής πρόεδρος του GP, Colin Syn, ήταν ενθουσιασμένος με αυτή την προσθήκη στους υποστηρικτικούς αγώνες, αφού η συγκεκριμένη σειρά έχει αγαπηθεί από τους φίλους του σπορ, όσο και τα μονοθέσια που παίρνουν μέρος σε αυτή.

Η σειρά Masters είναι μια εξαιρετική προσθήκη στους αγώνες υποστήριξης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιλέξαμε τα καλύτερα ιστορικά αυτοκίνητα για να αγωνιστούν κάτω από τα φώτα της Σιγκαπούρης, ακριβώς όπως θα κάνουν και οι σύγχρονοι ομόλογοί τους στο Marina Bay Street Circuit. Οι φίλαθλοι μπορούν να προσβλέπουν στο συναρπαστικό θέαμα, που θα λάβει χώρα στον εντυπωσιακό ορίζοντα της Σιγκαπούρης.

[Photo Copyrights: The Masters Series]

Keywords
Τυχαία Θέματα