Και ο Kevin Magnussen θα δοκιμάσει την Porsche 919 Hybrid

Τη λήξη της συνεργασίας του με τη McLaren ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες ο Kevin Magnussen. Ο Δανός έχει τρέξει μόλις μία χρονιά στη Formula 1 (συν το φετινό Αυστραλιανό Grand Prix) και δύσκολα θα μπορέσει να βρει θέση οδηγού για την ερχόμενη σεζόν, με τη Lotus να προτιμά τον Joylon Palmer και όχι τον Magnussen, που ήταν θεωρητικά μέσα στις επιλογές της.

Ο μικρός

τυπικά δεν έχει αποχωρήσει ακόμα από το Woking, καθώς το συμβόλαιό του με τη βρετανική ομάδα ολοκληρώνεται στα τέλη της χρονιάς. Ουσιαστικά, όμως, είναι ελεύθερος και ικανός να δοκιμάσει την ταχύτητά του και σε άλλες μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως είναι το WEC. Ο Magnussen, λοιπόν, μετά από τον Juan Pablo Montoya, θα δοκιμάσει και αυτός την Porsche 919 Hybrid.

Η δική του δοκιμή δε θα γίνει στο Μπαχρέιν, αλλά στο Circuit de Catalunya-Barcelona, μαζί με τον πρώην «συνάδελφο» του στη «Macca» Oliver Turvey, αλλά και τον Mitch Evans. Το τεστ θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Νοεμβρίου, και πού ξέρεις, μπορεί να τον δούμε στον 24ωρο αγώνα του Le Mans.

Keywords
Τυχαία Θέματα