Ίδιες δείχνουν Ferrari, Mercedes και Williams στα μάτια του Bottas

22:31 8/1/2016 - Πηγή: AutoBlog

Βάσει της περσινής βαθμολογίας, οι τρεις μεγαλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στη Formula 1 είναι η Mercedes, η Ferrari και η Williams. Η πρώτη, βέβαια, δεν έχει τις επιτυχίες και την ιστορία των άλλων δύο, αλλά είναι η απόλυτη κυρίαρχος στη νέα εποχή που έχει -δυστυχώς- μπει το κορυφαίο μηχανοκίνητο

άθλημα.

Αν κοιτάξουμε σε όλη την ιστορία του αθλήματος, το μεγαλύτερο όνομα είναι αυτό της Ferrari, και είναι θεωρητικά η ομάδα που θέλουν όλοι να οδηγήσουν κάποια στιγμή στην καριέρα τους. Ο Valtteri Bottas, όμως, αρνείται να ξεχωρίσει κάποια εκ των τριών, καθώς πιστεύει ότι η καθεμιά έχει τη δική της ιστορία και τα δικά της επιτεύγματα, ενώ θέλει το καλύτερο μονοθέσιο.

Η Ferrari είναι ένα εικονικό όνομα· μέσα κι έξω από τη Formula 1. Όλοι ξέρουν τη Ferrari, είναι κάτι το σπουδαίο, έτσι φυσικά και είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα. Αλλά, επίσης θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τα μονοθέσια της Williams όταν ήμουν παιδί όταν κέρδιζαν αγώνες και τίτλους. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ιστορικής ομάδας.

Σαν οδηγός, επίσης σέβομαι και τη Mercedes, επειδή κερδίζουν και πάντα θέλεις να είσαι σε ομάδες που έχουν τα ταχύτερα μονοθέσια. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση απέναντι στις Ferrari, Williams ή Mercedes. Είναι και οι τρεις καλές ομάδες. Αυτό που ψάχνεις σαν οδηγός είναι να έχεις το ταχύτερο μονοθέσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα