Η smart χορηγός του Athens Video Art Festival 2013

Στην καρδιά της πόλης, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, οι µοντέρνες ψηφιακές τέχνες συνάντησαν το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης, το smart. Το καινοτόµο, άνετο και πρακτικό smart, για περισσότερα από 12 χρόνια, αποτελεί σηµείο αναφοράς για τις αστικές µετακινήσεις καθώς συνδυάζει ιδανικά τις µικρές εξωτερικές του διαστάσεις µε την εξαιρετικά χαµηλή κατανάλωση καυσίµου.

Η smart

ως χορηγός στο ∆ιεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδας (Athens Video Art Festival), το οποίο πραγµατοποιήθηκε στις 7, 8 και 9 Ιουνίου στο κέντρο της Αθήνας, συµµετείχε παρουσιάζοντας το νέο smart Βίκος και πολλές εκπλήξεις προσφέροντας στο κοινό ένα µοναδικό θέαµα.

Το σηµείο συνάντησης ήταν η Πλατεία Αγίας Ειρήνης (οδός Σκουζέ), σηµείο νέων, ασυµβίβαστων, καλλιτεχνών, νεωτεριστών και παθιασµένων µε κάθε τι νέο που “τρέχει” στην πόλη. Εκεί, ο Παναγιώτης Γκρίτζος, 4ετής φοιτητής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, µέλος της δηµιουργικής οµάδας Silver 925, είχε την ευκαιρία να εκφραστεί µε graffiti πάνω σε ένα λευκό smart, το οποίο µεταµορφώθηκε σε πανέµορφο, κινητό έργο τέχνης!

To φεστιβάλ, µε ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό φιλοξένησε εκθέσεις, προβολές, εργαστήρια και live acts σε χώρους ιδιωτικούς και δηµόσιους, κλειστούς και υπαίθριους, ζωντανούς και εγκαταλειµµένους, καλώντας τον επισκέπτη να ζήσει την Αθήνα µέσω της τέχνης.

Φυσικά από την εκδήλωση δεν θα µπορούσε να λείπει το πρωτοποριακό smart ebike, το ηλεκτρικό ποδήλατο, πρωτοπόρος στον τοµέα των µηδενικών εκποµπών ρύπων και της εντός πόλεως κινητικότητας. Παράλληλα, οι επισκέπτες του stand της smart είχαν τη δυνατότητα να κλείσουν test-drive µε το smart και πραγµατοποιώντας µια δοκιµή στο Δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων ∆ιανοµέων smart να λάβουν µέρος σε κλήρωση για ένα δώρο έκπληξη!

[Πηγή: Smart]

Keywords
Τυχαία Θέματα