Η οικογένεια Land Rover Discovery θα αποτελείται από περισσότερα από τρία μοντέλα

H Land Rover το έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό πως το όνομα Discovery θα χρησιμοποιείται πλέον σε μια οικογένεια μοντέλων της. Τώρα, ο Richard Woolley, υπεύθυνος σχεδιασμού της εταιρίας, έκανε γνωστό πως η οικογένεια αυτή θα αποτελείται από περισσότερα από τρία μοντέλα, με το Discovery Sport να είναι το πρώτο.

Επιβεβαίωσε πως αυτή τη στιγμή η Land Rover εξετάζει τις προοπτικές ώστε να βγάλει στην αγορά ένα μικρότερο μοντέλο από το Evoque, το οποίο αν πάρει το πράσινο φως να περάσει στη παραγωγή, θα διαθέτει τις καλύτερες εκτός δρόμου ικανότητες σε σχέση με τα αντίστοιχα μοντέλα της κατηγορίας του.

Τέλος, ο Dai Jones, διευθυντής του τμήματος έρευνας της Jaguar Land Rover δήλωσε πως το Discovery Vision Concept θα μπορούσε να περάσει στη παραγωγή, αλλά δεν γνωρίζει εάν θα ήταν εμπορικά βιώσιμο. Συμπλήρωσε δε λέγοντας πως το σύστημα τετρακίνησης Terrain Response του πρωτότυπου θα βρει τον δρόμο του, ώστε να τοποθετηθεί στα επερχόμενα μοντέλα παραγωγής της εταιρίας, και θα διαθέτει δυνατότητα φωνητικής καθοδήγησης, αλλά και οδηγίες μέσω βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα