Η νέα Mercedes-Benz S-Class Maybach θα παρουσιαστεί τον Νοέμβριο στο Los Angeles

Σύμφωνα με πηγές κοντά στο project, η Mercedes-Benz S-Class Maybach θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου του Los Angeles, τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Μπορεί η Maybach σαν αυτόνομη ύπαρξη να έχει περάσει στην ιστορία από το 2012, η Mercedes-Benz όμως, σχεδιάζει την αναβίωση του ονόματος

ως ξεχωριστή έκδοση για τη νέα S-Class. Η S-Class Maybach θα έχει μεγαλύτερο κατά 200 χιλιοστά μεταξόνιο συγκρινόμενη με την τρέχουσα LWB S-Class και θα στοχεύει σε εξωφρενικά πλούσιους πελάτες που υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα αγόραζαν Bentley. Με αυτά που γνωρίζουμε από spy videos, η Mercedes θα τοποθετήσει το όνομα “Maybach” μόνο στις V12 εκδόσεις της ναυαρχίδας της, δηλαδή στις S600 και S65 AMG, χωρίς όμως αυτό να είναι σίγουρο.

Εκτός αυτού, η Γερμανική εταιρία σκοπεύει να αναβιώσει και το όνομα “Pullman”. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η S-Class Pullman θα κοστίζει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ (στην θωρακισμένη εκδοχή της), θα έχει διάταξη 2+2+2 θέσεων και μεταξόνιο κατά 1 μέτρα μεγαλύτερο από αυτό της απλής S-Class.

[Πηγή: Automotive News]

Keywords
Τυχαία Θέματα