Η εκπρόσωπος Τύπου του Schumacher δίνει λεπτομέρειες για το ατύχημα του Γερμανού

Πολλοί είναι αυτοί που βρίσκονται συνεχώς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τού Grenoble, για να παρακολουθούν από κοντά την πορεία τής υγεία τού Michael Schumacher. Ο Γερμανός παρουσίασε μια μικρή βελτίωση στην υγεία του, μετά από τη δεύτερη επέμβαση που έκανε, αλλά οι γιατροί δεν μπορούν να πουν ακόμα ότι η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Δίπλα τον πολυπρωταθλητή βρίσκεται, φυσικά, και η εκπρόσωπος Τύπου, Sabine Kehm, η οποία γνωρίζει πολλά χρόνια τον 44χρονο, και δίνει λεπτομέρειες

για το ατύχημα του Γερμανού. Η Kehm αρχικά λέει πως κάποιος δημοσιογράφος μεταμφιέστηκε ως ιερέας για να μπορέσει να προσεγγίσει τον Schumi!

Ένας δημοσιογράφος ήταν ντυμένος σαν ιερέας και προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο τού Michael. Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.

Στη συνέχεια, προσπαθεί να εξηγήσει πως έγινε το ατύχημα, δίνοντας λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Μίλησα με αρκετούς ανθρώπους και νομίζω ότι ο Michael ήταν με κάποιους ανθρώπους που έκαναν σκι στις πλαγιές που είχαν φυσιολογική κλίση. Υπήρχε μια “κόκκινη” πλαγιά και μια “μπλε” πλαγιά, και μεταξύ τους, υπήρχε πολύ χιόνι, και ο Michael πήγε εκεί. Αλλά, μετά από αυτό, πολλοί μου είπαν ότι δεν κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, καθώς προσπαθούσε να βοηθήσει κάποιον φίλο του που είχε πέσει στην πίστα.

Έτσι, άρχισε να κάνει ξανά σκι, πήγε στο πολύ χιόνι και υποθέτουμε ότι χτύπησε σ’ έναν βράχο όταν πήγε να στρίψει, μετά σηκώθηκε στον αέρα και χτύπησε σ’ έναν άλλο βράχο. Ήταν εξαιρετικά άτυχος και δεν το έπαθε αυτό επειδή είχε μεγάλη ταχύτητα. Μίλησα με πολλούς, ακόμα και με skiers, και μου είπαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο ακόμα και με 10 χλμ/ώρα. Ήταν πάρα πολύ άτυχο περιστατικό.

[Πηγή: Sky Sports]

Keywords
Τυχαία Θέματα