Η διαφήμιση της FIAT “Seduction” κέρδισε το βραβείο καλύτερης τηλεοπτικής διαφήμισης

Μπορεί στα μάτια των Αμερικάνων το Fiat 500 Abarth να μην είναι αυτό που έχουν συνηθίσει για sport αυτοκίνητο, όπως επίσης ούτε το μέγεθος του, να το βρίσκουν λίγο υπερτιμημένο και να κατασκευάζεται στο Μεξικό αλλά δε παύει να έχει κάνει sold out μέχρι στιγμής.

Κάποιος λόγος θα υπάρχει! Το όνομα αυτού Catrinel Menghia. Το εκ Ρουμανίας ορμώμενο μοντέλο που κάνει καριέρα στην Ιταλία έχει αφήσει στα σημάδια

του στη φαντασία των αμερικάνων αγοραστών βλέπωντας τη διαφήμιση στο περσινό Super Bowl. H συγκεκριμένη διαφήμιση, με τίτλο “Seduction” (Αποπλάνηση), την έχουν δει περίπου 10 εκατομμύρια χρήστες στο YouTube και ψηφίστηκε ώς “Η καλύτερη τηλεοπτική διαφήμιση” κατά τη διάρκεια του ειδικού ετήσιου event, D Show, που κρίνει και βραβεύει την  δημιουργικότητα και πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου στο Detroit.

Ο επικεφαλής marketing του FIAT Brand Worldwide, του Chrysler Group LLC και Fiat Group Automobiles, Olivier Francois δήλωσε:

Είναι υπέροχο να βλέπουμε ένα βίντεο που δημιουργήθηκε με ελάχιστο προϋπολογισμό και δεν προορίζόταν να προβληθεί στην τηλεόραση, να λαμβάνει αυτή τη τιμητική βράβευση. Το video αρχικά ξεκίνησε για να υποστηρίζει μια ομιλία αλλά στη συνέχεια έγινε viral στο διαδίκτυο. Οι αντιπρόσωποί μας στην Αμερική το είδαν, το αγάπησαν και ήθελαν να το δουν στη τηλεόραση. Αυτή είναι μια επιτυχημένη ιστορία για το πώς ένα βίντεο αυτοκινήτου έγινε εμπορική επιτυχία επιπέδου Super Bowl και συνεχίζει να αναπτύσσει τους φαν του και να κερδίζει βραβεία.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα