Η Volkswagen λέει αντίο στο Das Auto

Το Das Auto, το διάσημο διαφημιστικό σλόγκαν της Volkswagen σύντομα δεν θα υπάρχει πια, μιας και η αναδιοργάνωση της εταιρίας περιλαμβάνει επίσης και ένα νέο σύνθημα. Το σλόγκαν Das Auto χρησιμοποιείται από την VW από το 2007, με εκπρόσωπο της γερμανικής εταιρίας να δηλώνει πως το σύνθημα δεν θα

συνταξιοδοτηθεί, αλλά πλέον η εταιρία του θα χρησιμοποιεί ένα νέο σλόγκαν για τις μελλοντικές της διαφημιστικές καμπάνιες.

Ποιο είναι αυτό το σλόγκαν για την ώρα δεν είναι γνωστό, αλλά σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της VW, το σύνθημα θα χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως. Ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους το Das Auto παύει να χρησιμοποιείται, είναι επειδή επιλέχθηκε την εποχή του τέως CEO της VW, Martin Winterkorn και σύμφωνα με τον Herbert Diess, τον νέο επικεφαλής της VW, το Das Auto υποδηλώνει ένα απολυταρχικό αυτοκίνητο. Παρά το γεγονός πως το πρώην αφεντικό της VW θα πάρει τον μισθό του για έναν ακόμη χρόνο, η νέα διοίκηση του γερμανικού κολοσσού, θέλει να παρουσιάσει τη νέα Volkswagen στο αγοραστικό κοινό. Το Das Auto, σύμφωνα με το Reuters, απέτυχε να μεταδώσει τις τεχνολογικές φιλοδοξίες της VW σε τομείς όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Αν ήταν στο χέρι σου, εσύ ποιο σλόγκαν θα επέλεγες ως το νέο διαφημιστικό σύνθημα της VW;

Keywords
Τυχαία Θέματα