Η Toyota βελτιώνει στα σημεία το GT86

Το GT86 έκλεισε δύο χρόνια κυκλοφορίας στην Ιαπωνική αγορά, και η Toyota για να το γιορτάσει το κάνει ακόμα καλύτερο βελτιώνοντας το στα σημεία.

Οι μικρές αλλαγές θα αφορούν τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν μετά την 2η Ιουνίου, και αν περίμενες κάποια άυξηση της ιπποδύναμης, έχασες, καθώς οι αλλαγές εντοπίζονται στο στιλιστικό τομέα πλαισιωμένες με κάποιες άλλες τεχνικές βελτιώσεις.

Μηχανικά, λοιπόν, το GT86 θα έχει πιο

συμπαγή αίσθηση καθώς θα τοποθετηθούν νέες, μεγαλύτερες βίδες που θα συνδέουν τις αναρτήσεις με το πλαίσιο, ενώ τα νέα αμορτισέρ της Sachs θα βοηθήσουν στη βελτίωση της άνεσης και ευστάθειας.

Εξωτερικά, το αυτοκίνητο θα έχει νέα κεραία τύπου πτερύγιου καραχαρία, νέες σφυρίλατες αλουμινένιες ζάντες της BBS 18 ιντσών, καθώς και προσθήκη δύοο νέων χρωμάτων στη παλέτα επιλογών. Το Crystal White Pearl χρώμα αντικαθιστά το Satin White Pearl και το Ice Silver Metallic έρχεται στη θέση του Sterling Silver Metallic.

Τέλος, στη καμπίνα του hachi-roku τοποθετούνται κάποια νέα ένθετα με look carbon στο ταμπλό, ενώ νέα είναι και η συσκευή του GPS. Η τιμή στην Ιαπωνία για το Toyota GT86 ξεκινάει από τα ¥2.056.909 και φτάνει τα ¥3.147.709 (€14.600 μέχρι €22.400)!!

Όπως προείπα το ανανεωμένο ιαπωνικό coupe θα κυκλοφορήσει από τον Ιούνιο στην Ιαπωνία, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο θα φτάσει μέχρι το τέλος του έτους.


[Πηγή: Toyota]

Keywords
Τυχαία Θέματα