Η Tesla μήνυσε στέλεχος της βιομηχανία πετρελαίου που προσποιήθηκε πως ήταν ο Elon Musk

H Tesla προχώρησε σε μήνυση κατά του Todd Katz στο Ανώτατο Δικαστήριο της Σάντα Κλάρα των Η.Π.Α. Ο Katz είναι στέλεχος εταιρίας πετρελαίου ο οποίος κατηγορείται πως δημιούργησε το e-mail “[email protected]” αποκλειστικά για προσπαθήσει να προσποιηθεί πως είναι ο Elon Musk, μιας και το χρησιμοποίησε για να επικοινωνήσει με τον CFO της Tesla,

Jason Wheeler, στις 3 Αυγούστου, προκειμένου να αποκτήσει εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με τις οικονομικές προβλέψεις της Tesla.

Όπως μπορείς να φανταστείς, ο Katz, επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της Quest Integrity Group, δεν έλαβε κανενός είδους λεπτομέρειες από Jason Wheeler σχετικά με τις οικονομικές προβλέψεις της Tesla. Δεν ήταν μόνο η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παραξένεψε τον Wheeler, αλλά και το τρόπος που γράφτηκε το email, προδίδοντας έτσι πως κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Η Tesla στην μήνυσή της αναφέρει πως εκτός από τον Katz, στην απάτη εμπλέκονται επιπλέον έως και 10 άτομα. Η Tesla ζητά τώρα οικονομική αποζημίωση για τις φερόμενες ενέργειες, αποζημιώσεις για το σύνολο των δαπανών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας, αλλά και αποζημιώσεις για τα νομικά έξοδα που σχετίζονται με την μήνυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα