Η SsangYong παρουσιάζει το νέο Musso

Στο περίπτερο της, στην έκθεση της Γενεύης, η SsangYong θα πραγματοποιήσει δύο σημαντικές πρεμιέρες. Η πρώτη είναι το e-SIV Concept, το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο crossover που θα δείχνει το πως θα μοιάζει ένα μελλοντικό συμπαγές μοντέλο της κορεατικής εταιρίας, και το νέο Musso, του οποίου βλέπουμε τη πρώτη φωτογραφία του.

To νέο Musso αποτελεί

την ευρωπαϊκή έκδοση του Rexton Sports, που παρουσίασε η Νοτιοκορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία στις αρχές του χρόνου και πρόκειται για ένα pickup στο μέγεθος του Ford Ranger.

Η εσωτερική του ονομασία είναι Q200, βασίζεται στην τελευταία γενιά του Rexton, κάνοντας χρήση του νέου πλαισίου (τύπου σκάλας). Αυτό για πρώτη φορά στον κόσμο χρησιμοποιεί ατσάλι υπέρ-υψηλής αντοχής (giga-steel) 1,5 Gpa, ενώ παράλληλα, κάνει χρήση κατά 63% εξελιγμένου ατσαλιού υψηλής αντοχής, προκειμένου να προσφέρει μεγάλη στιβαρότητα, σε συνδυασμό με περιορισμένο βάρος.

Στον εμπρός άξονα διαθέτει διπλά ψαλίδια, ενώ πίσω πολλαπλών συνδέσμων. Παραμένει άγνωστο με τι κινητήρες θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, αλλά στην τοπική αγορά κίνηση παίρνει από τον 2,2-λίτρων turbodiesel απόδοσης 178 ίππων με 400 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Η κίνηση στέλνεται σε όλους τους τροχούς μέσω τους 4-Tronic 4WD συστήματος, το οποίο προαιρετικά διαθέτει κλείδωμα διαφορικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα